Видео от нощта, в която американката Катрин Майорга твърди, че

...
Видео от нощта, в която американката Катрин Майорга твърди, че
Коментари Харесай

Появи се видео на Кристиано с американката, която го обвинява в изнасилване

Видео от нощта, в която американката Катрин Майорга твърди, че е била изнасилена анално от суперзвездата Кристиано Роналдо, бе оповестено в интернет, оповестява " The Sun ".

Кадрите са снимани в клуба Sin City в Лас Вегас през 2009-а година. Според Майорга, след ласките в нощния клуб Роналдо я е поканил в хотел Palms Casino Resort, където я насилил.

Миналата седмица 34-годишната някогашна учителка проговори за грозния миг от преди 9 години. Майорга призна, че е напуснала работа, с цел да вложи всичките си сили в правосъдния развой, а на въпроса за какво проговаря чак в този момент в случай, че е подписала извънсъдебно съглашение с футболната звезда, дава отговор, че просто към този момент не може да си мълчи.



" Подписах, тъй като се опасявах. Той е прочут човек, а аз съм елементарна жена. Не желаех името ми да се замества в сходно грозно нещо. Страхувах се, че медиите няма да ме оставят на мира, само че към този момент не мога да си мълча, а и постоянно съм се чудила дали има и други дами, които са ставали негови жертви ", разяснява американката пред " Шпигел ".

" Забавлявахме се с още няколко души, когато купонът се придвижи в жилището му. Той влезе в джакузито с другите и ме помоли да се причисля, а когато отидох да се преоблека, ме последва. Помоли ме да му докосна члена, а когато отхвърлих, той изиска да му духам. Искаше да го целуна и ме хвърли върху леглото и скочи върху мен. Опитваше да ме съблече, а аз държах вагината си с ръце ", разяснява Майорга, която по-рано разкри, че е последвал анален секс сред двамата.

Бившата учителка призна още, че е отишла в болница и в полицията, само че юристът й я е посъветвал да не продължава, а да подпише съглашение с футболната звезда.

Междувременно в интернет се появиха и фотоси, на които двамата са снимани да купонясват дружно и дават още повече меродавност на случая.



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР