видео: Бтвснимка: БулфотоЦелият ми живот е бил посветен на една

...
видео: Бтвснимка: БулфотоЦелият ми живот е бил посветен на една
Коментари Харесай

Любен Дилков-син: „Предполагам, че ГЕРБ са готови с кабинета, не знам кой ще бъде премиер

видео: Бтв

фотография: Булфото

" Целият ми живот е бил отдаден на една политическа групировка – „ Гергоьвден “, разгласи Дилов.

„ Не мисля, че някой подценява Трифонов като политик “, добави той.

Няма да ходатайствам сред двамата, съобщи народен представител от ГЕРБ

ГЕРБ спечели още веднъж първото място на парламентарните избори, само че има 75 депутати и малко другари в новото Народно събрание.

„ Българският народ е извънредно умен без значение какви смехории си вършим на негов тил и сега сме в една невиждана обстановка, която към здравната и икономическата рецесия добави политическа. Това е доста прекрасен тест за тези, които влизат в Народното събрание – или ще се справите, или си отивайте “, съобщи депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син в „ Тази неделя “.



„ И ГЕРБ, и втората политическа мощ имат единствено един ход – да предложат едни аргументирани и съществени кабинети, които или ще бъдат определени, или няма да бъдат. Да не се влиза в подмолни договаряния. Честна игра – предлагаш, пък каквото стане “, счита Дилов-син.

„ Ако това не стане, хората още веднъж ще излезе на улицата и ще се стигне до нови избори, само че това не е ужасно, това е демокрацията “, предвижда депутатът.

„ Предполагам, че ГЕРБ са подготвени с кабинета, не знам кой ще бъде министър председател, само че няма да съм аз, не мога да понеса тази тежест “, съобщи Дилов-син.

Според него нови избори „ не са нещо хубаво “ за ГЕРБ, изключително в актуалната обстановка с пандемията.

По неговите думи и на Слави Трифонов в актуалната обстановка „ не му е добре, комплицирано му е “, само че той е виновен човек - като хване някаква работа, гледа да я свърши.

„ Не мисля, че някой подценява Трифонов като политик “, съобщи Дилов-син, който означи, че двамата с Борисов имат лидерски качества.

Той разяснява, че не е сигурен, че тогавашното мощно другарство на Бойко Борисов и Слави Трифонов се е трансформирало в „ злост “, само че той няма да се трансформира в медиатор сред тях.

Целият ми живот е бил отдаден на една политическа групировка – „ Гергоьвден “. Новото ѝ младо управление по този начин реши – тази линия, която следвахме последните 10 години да сме със Съюз на демократичните сили ни докара на евроизборите и на тези избори с ГЕРБ.

Сред целите му са „ 5-6 законопроекта “, които ще внесе в Народното събрание. Единият е за статута на рибарското населено място „ Ченгене скеле “, а другият е за основаване на български културен институт като немския „ Гьоте институт “ или испанския „ Сервантес “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР