Виден руски законодател намекна за отвличане на министър на отбраната

...
Виден руски законодател намекна за отвличане на министър на отбраната
Коментари Харесай

Ново 20! Руски парламентарист поиска отвличане на министър на отбраната на страна от НАТО, докато той е на посещение в Украйна

Виден съветски законодател загатна за похищение на министър на защитата на страна членка на НАТО, когато той пристигна на посещаване в Украйна, и за откарването му в Москва за разпит по отношение на заповедите, които Западът дава на Киев, съобщи Ройтерс.

Олег Морозов, който за първи път влезе като народен представител в Народното събрание на Русия през 1993 година и който е член на ръководещата партия „ Единна Русия “, сподели, че доставката на западни оръжия за Украйна съставлява директна опасност за Русия и може да наложи Москва да преразгледа военните си цели.

„ Знаете ли, скимва ми е един приказен скрит план. В близко бъдеще, на някакъв стадий, министър на защитата на някоя страна членка на НАТО ще пристигна с трен до Киев, с цел да приказва със Зеленски. Но той няма да стигне там. И ще се разсъни някъде в Москва “, съобщи Морозов в програмата „ 60 минути “ по съветската държавна телевизия „ Россия 1 “.

„ Искате да кажете, че ние ще го отвлечем “, попита тогава с усмивка водещата на програмата Олга Шкабеева.

„ Да. И тогава ще разберем кой и какви заповеди дава и защо ги дава, кой защо тъкмо е виновен “, сподели Морозов. После той добави: „ Има нови правила в света в този момент. Нека всички тези военни министри, които идват в Киев, да си помислят малко какво би било да се разсънят в Москва “.

Редица представители на страни от алианса към този момент посетиха Киев. Сред тях бяха и министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин и американският държавен секретар Антъни Блинкън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР