Виден гост бе и гримьора Мис Бони. Той е този,

...
Виден гост бе и гримьора Мис Бони. Той е този,
Коментари Харесай

Тя Е Вдъхновение За Всички! Тони Дачева Стана На 51, Но Няма Да Повярвате Какво Чудо Споходи Живота Й! Лекарите Казаха, Че

Виден посетител бе и гримьора Мис Бони. Той е този, който от доста години се грижи за съвършения външен тип на певиците от зрялото потомство на жанра.

Но най-щастлива била Тони Дачева от появяването на дъщеричката й Виктория. Певицата осинови момиченцето преди четири години и в този момент то е най-голямата й горделивост и наслада.

Майката на поп фолка постоянно е била една от най-свестните, морални и почтени дами в другояче блудната колегия. Но преди години се раздели с мъжа, който обичаше доста. Единадесет години тя и общинаря артист от Бургас Найден Милков бяха двойка.

Въпреки желанието за по-сериозна крачка и за деца, той по този начин и не я направи. На всичкото от горната страна гаджето й не спираше да й изневерява със сервитьорки, танцьорки, певици и най-много с ученички.

Мнозина го винят и за диабета, от който се разболя Тони Дачева поради неговото непрестанно хойкане. В родният си град някогашното й гадже е прочут като „ терминатор за дамите, който налита на всичко живо, що носи прашки ”.

Най-накрая разсъдъкът й надви, а и препоръките на околните, че заслужава освен това от женкаря Найден я накараха да го натири. Освен непрекъснатите изневери на някогашният охранител, зле върху душeвността и здравето й се оказал и различен много противен случай.

Преди години пийнал баровец я затворил в къщата си, като я предиздвикал да му пее цяла нощ. И най-после се наложило барети да я спасят от плен. Тези драми я сринали много и по тази причина я връхлетял диабета, поради което певицата отслабна фрапантно, написа разкрития.ком.

Но с днешна дата тя не се е предала, нито отказала от театралната си активност. А с осиновяването на дъщеричката си се усеща повече от щастлива.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР