Видът на целувката е един сериозен индикатор за намеренията на

...
Видът на целувката е един сериозен индикатор за намеренията на
Коментари Харесай

Какво означава, когато партньорът ви целуне по челото

Видът на целувката е един сериозен знак за желанията на мъжа. Какво изпитва той към вас - обич, пристрастеност или друго? Мястото, където слага устните си, ще ви разкрие доста.

Целувката по челото постоянно се е смятало за страховит израз на обич. Тя като че ли издига връзката на по-високо ходило и основава духовна връзка сред двамата сътрудници.

Според психолозите, целувките по челото са същински скъпоценни камъни, които украсяват безконечната обич – редки, спонтанни и откровени.

Такива целувки значат дълготрайна и смислена връзка сред двама души и цената им е по-висока от целувката по устата.

Какво значи, когато мъжът ви целува челото?

Сладката, почтена целувка по бузата демонстрира, че някой ви харесва. Джентълменското целуване на ръка пък е знак на почитание. Романтичната и чувствена целувка по устните разкрива най-дълбоките мъжки мечти.

Но целувките по челото са нещо друго - те демонстрират, че мъжът ви приема като драгоценност. Такава целувка е знак на грижа и любов, на чиста обич без скрити планове, най-хубавото доказателство, че някой желае да бъде с вас, да се грижи за вашето прочувствено благоденствие и да възнамерява бъдещето си с вас. Мъжете, които ще ви целунат по челото, се усещат обичани и разбрана, те не се опасяват да покажат своите страсти и недостатъци пред вас!

Целувката по челото също е и знак за разтуха, когато чувствате, че „ животът ви е раздал повече карти, в сравнение с ръцете ви могат да държат сега “.

Когато вашият мъж ви е признателен за прочувствената празнина, която сте запълнили в живота му, той ще ви целуне по челото. Той е признателен, че ви има. Вие вършиме живота му по-лесен и пълностоен. Може да не е в положение да го изрази с думи, само че сигурно ще го направи посредством целувка по челото.

6 аргументи, заради които целувката по челото са доказателство за същинска фамилиарност

Целувки по челото демонстрират боготворене

Те разкриват връзката сред двама души, която надвишава физическата сфера на нашето битие. Показват привързаността, любовта и обожанието на мъжа. Те все едно споделят: „ Справи се съвършено “ или „ Гордея се, че те имам “. Това е красива физическа демонстрация на мъжките страсти.

Показват специфична прочувствена връзка

Няма нищо по-интимно и по-смислено от това. Една целувка по челото разкрива доста повече за същинската фамилиарност, в сравнение с всяка друга – без значение какъв брой буйна и гореща е тя.

Израз на благодарност

Вашият сътрудник може да ви благодари, че сте създали нещо за него и да ви целуне по челото. Това е един от най-хубавите способи да покажете на някого откровените си усеща.

Целувката по челото ни кара да се усещаме обичани и обгрижвани

Особено когато са ни подарени от човек, който доста обичаме. Те демонстрират необикновен тип обвързаност, нещо, което в никакъв случай не може да бъде разкрито с друга целувка.

Целуване на енергийното поле

По своята същина това е целуване на енергийното поле, ситуирано на челото ви и съставлява по-високо осъзнаване на себе си, Вселената и заобикалящата ни среда. Това единствено по себе си е изключителна и дълбока връзка.

Уникален вид връзка

Най-важното е, че целувката по челото има силата да „ споделя “ доста повече от думите. Пред нея бледнеят даже заветните думички „ Обичам те “. Защото такава целувка споделя повече от тях.

Това е невербална връзка. Всичко, което душата ви желае, ще се прояви в оня необикновен миг, когато устните му допрян челото ви.

Е, има ли по-интимен и същински миг от този?

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР