Видал е сред най-уважаваните и известни представители на европейското порно,

...
Видал е сред най-уважаваните и известни представители на европейското порно,
Коментари Харесай

Паника В Индустрията За Филми За Възрастни! Медиите Гръмнаха, Че Най-Известният Актьор Има Спин!

Видал е измежду най-уважаваните и известни представители на европейското порно, снимал се в стотици филми за възрастни, партнирайки си с хиляди дами. Именно това стана и повода за сериозните разтърсвания и хаоса, които обгърнаха порноиндустрията на Стария континент.

Слухът, че артистът може да е ХИВ-позитивен, наложи на безусловно всички работещи в бизнеса с филми за възрастни, да си създадат медицински проби, с цел да се откри дали са инфектирани.

Според информацията на каталонския вестник El Nacional, артистът разкрил, че е ХИВ-позитивен в една от най-хубавите клиники в Барселона.

Актьорът, който е татко на три деца, нито отхвърля, нито удостоверява информацията за болестта си. Изданието го потърсило за коментар, то Видал отклонил въпросите им и декларирал: " Не знам от кое място сте получили тази информация, само че това е демонстрация на неприятен усет и несвоевременно възприятие за комизъм. Не желая да кажа нищо. "

Източници на вестника настояват, че преди няколко месеца той е бил признат в болница по неотложност и не споделил и дума за аргументите и събитията, довели до хоспитализирането му. Някои локални медии даже оповестяват, че Видал се е опитал да скрие това от общественото пространство, написа Факти.бг.

El Nacional написа още, че все още темпераментният испанец е прекратил всички свои задължения и не се снима във филми за възрастни в Европа. Това наподобява не е било задоволително, тъй като слухът принуди всички производители на този род да спрат да снимат нови продукции, до момента в който казусът не се обясни.

Истинското име на Начо Видал е Игнасио Гонзалес. Той е роден в заможно семейство, натупало стабилен капитал през годините, само че през 1987 година губи всичките си пари на борсата.

Този злополучен за фамилията му миг е повода бъдещият порноактьор да стартира работа още на 14 години. По-късно, още веднъж този банкрут става и повода Игнасио да избере специалността на порноактьор, с която се сблъсква през 1994 година, когато се хваща на работа в един порноклуб в Барселона, прочут с осъществяванията онлайн пред аудитория.

Подвизаващ се под името Начо Видал, той се е снимал в десетки продукции. Испанецът се посвещава безрезервно на порнографската промишленост в страната си и през годините се изявява освен като артист, само че и като режисьор, продуцент, сценарист и оператор. Любопитна детайлност е, че театралният си псевдоним Игнасио получава поради навика си да яде начос, по време на фотоси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР