Victoria, която ще представи България на Евровизия 2020 в Ротердам,

...
Victoria, която ще представи България на Евровизия 2020 в Ротердам,
Коментари Харесай

Victoria: Вече имам песента за Евровизия

Victoria, която ще показа България на Евровизия 2020 в Ротердам, направи своята равносметка за миналата 2019-а и показа със своите почитатели в обществените мрежи най-големите си цели за идната година - да бъде почтена за значимата задача през май, да приключи своя първи независим албум и да отдели повече време за фамилията си. Ето какво написа тя в страницата си във Facebook и в профила си в Инстаграм: „ Честита Нова година! Преди няколко дни открих остарелия си бележник, в който на 1.01.2019 бях записала какво желая да ми се случи. Оказва се, че да показва България на Евровизия е била една от фантазиите и задачите ми! Освен това си бях поискала да напиша своята първа ария, да стартира да работя по независим албум и да протоколирам в Америка! Тази година взех решение да споделя с вас моите 5 пожелания и цели за идващите 366 дни. Правя го, тъй като вашата поддръжка е решаваща за това те да се трансфорат в действителност. Ето ги и тях:

1. Да показва почтено #България на #Евровизия 2020.Това изисква доста отдаденост - усилени подготовки и подготовка, за които ще дам всичко от себе си. Страхотна отговорност е, само че имам страховит екип зад себе си, който доста има вяра в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме показа най-добре като актьор и ще допре всички. И мисля, че към този момент я имам!

2. Да осъществявам първия си EP/албум, зад който стои извънредно доста работа и обич, както и, несъмнено, огромен екип.

3. Музиката да ме среща с от ден на ден хора и благоприятни условия в целия свят.

4. Да мога да отделя повече време за фамилията си, което може би ще се случи едвам след Евровизия, тъй като ме чака доста работа, само че най-важното – фамилията ми ще е в Ротердам и ще ме поддържа в залата с цялата си същина!

5. Да не преставам да разпространявам идеята за намиране на нов дом на бездомни кучета и котки в България. Благодаря ви за поддръжката през 2019-а! Пожелавам ви страхотна 2020-а! “

БГ песента за Евровизия 2020 ще прозвучи при започване на март. До тогава изпълнителката ще работи по нея с някои от най-успешните европейски продуценти и композитори.

БНТ1 ще излъчи онлайн от Ротердам двата полуфинала и огромния край на Евровизия на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли чоп, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР