ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важните акценти от

...
ви представя вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важните акценти от
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 10 октомври


ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важните акценти от дненшния 10 октомври, сряда.
НЕ съдебна експертиза ИЗКЛЮЧВА НИТО ЕДНА ВЕРСИЯ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА, БОРИСОВ АТАКУВА МЕДИИТЕ
Засега управляващите не изключват нито една версия за убийството на русенската журналистка Виктория Маринова. Това стана ясно от специфичния брифинг в Министерския съвет на вътрешния министър Младен Маринов, основния прокурор Сотир Цацаров и премиера Бойко Борисов. Стана ясно, че арестуваният за убийството е Северин Надеждов Красимиров, на 21 години, роден и живял в Русе. Той още не е разпитван от българските управляващи.
БИВШИЯТ СЪПРУГ НА ВИКТОРИЯ ИЗКЛЮЧИ ВЕРОЯТНОСТТА УБИЙСТВОТО Ѝ ДА Е ПОРЪЧКОВО
" По всичко проличава, че това е една нелепа, гадна случайност, не някаква професионална поръчка. Това ни дава малко успокоение, доколкото може да има такова успокоение ". Това съобщи някогашният брачен партньор на убитата русенска журналистка Виктория Маринова - Свилен Максимов, който е притежател на русенската телевизия TVN.
ВЛАСТТА ИСКА АРЕСТИТЕ ДА ОСТАВАТ В ТАЙНА ДО 48 ЧАСА
Правителството на ГЕРБ възкреси скандалния план за промени в Наказателнопроцесуалния кодекс (НПК), с който се позволява задържането на човек да остава в загадка цели 48 часа.
ЕВРОПА ПОХВАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ЗА РАЗКРИВАНЕТО НА УБИЙСТВОТО НА МАРИНОВА
Българските управляващи получиха похвали от високопоставени европейски служители за бързите дейности при разкритията към убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе.
ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ОБЯВИ, ЧЕ съдебна експертиза ОТТЕГЛЯ ОТ АКТИВНА ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ
Повече от пет месеца Комисията за защита на конкуренцията не се произнася по настояването за утвърждение на договорката за придобиването на „ Телеграф Медиа “ от страна на купувача „ Ню Имидж Медиа “, което е неприемливо и не кореспондира със периодите, които Комисията ползва при сходни процедури. Това показва в своя позиция депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
ЕВРОПА ПОХВАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ЗА РАЗКРИВАНЕТО НА УБИЙСТВОТО НА МАРИНОВА
Българските управляващи получиха похвали от високопоставени европейски служители за бързите дейности при разкритията към убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе.



НАНКОВ съдебна експертиза " ПРИБРА " В РЕГИОНАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО КАТО ЗАМ.-МИНИСТЪР
Подалият оставка поради злополуката край Своге районен министър Николай Нанков, който отиде в Народното събрание, се върна назад във ведомството като заместител на поелата досегашния му пост Петя Аврамова.
МАКЕДОНИЯ ЗАПОЧВА ПРЕГОВОРИ С НАТО СЛЕД СЕДМИЦА
Преговорите за присъединение на Македония към НАТО ще стартират на 18 и 19 октомври в основната квартира на Пакта в Брюксел. Това заяви представителят на държавното управление в Скопие Миле Бошняковски.
ЗАПОРИРАХА ИМУЩЕСТВО НА ЦЕНКО ЧОКОВ ЗА 3,2 МЛН. ЛВ.
Това се случва по искане на Антикорупционната комисия по отношение на обвиняването на някогашния кмет на Галиче в лихварство.
КМЕТОВЕ ИСКАТ ФИНАНСОВА НЕЗАВИСИМОСТ НА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА, ПЛАНИРАТ ПРОТЕСТ
Повече от 200 кметове на дребни обитаеми места стачкуваха безмълвно през днешния ден, 10 октомври. Причината за митинга са техните претенции финансова самостоятелност за дребните кметства.
БОЛНИЦА В СОФИЯ ВЗЕЛА 13 500 ЛЕВА ЗА РАЖДАНЕ
Болници взимат пари за едно и също лекуване на пациент от три места. Веднъж от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) по съответната клинична пътека, повторно от осигурителен здравен фонд, в случай че болният има лавица в него, и трети път желаят пари за доплащане от околните.
ДОСТАВКА НА 42 МОТРИСИ ЗА 675 МЛН. ЛВ. съдебна експертиза БЛОКИРА С ТРИ ЖАЛБИ
Три компании са подали тъжби против оповестената от държавното сдружение „ БДЖ – Пътнически транспорти “ процедура за доставка на 42 мотрисни влака, чиято планирана стойност е 675 млн. лева без Данък добавена стойност.
НИКОЙ НЕ КАЗВА КАК БЕШЕ ВЪЗСТАНОВЕН ТЪРГОВСКИЯТ РЕГИСТЪР
Как беше възобновен достъпът до Търговския указател? На този въпрос нито една държавна институция не пожела да отговори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР