Ветрилото е характерен елемент от визията на азиатските дами. То

...
Ветрилото е характерен елемент от визията на азиатските дами. То
Коментари Харесай

Вълшебните свойства на ветрилото! Всяка жена трябва да ги знае

Ветрилото е присъщ детайл от визията на азиатските дами. То придава женственост, жанр и изисканост. Освен това е идеално средство за разхлаждане в горещите дни.

Но ветрилото е нещо доста повече от фешън признак – съгласно Фън Шуй то има вълшебен качества, с които малко на брой са наясно, а точно – да прогонва злите сили и да притегля позитивната сила.

Според една доста остаряла китайска легенда ветрилото е подарък на човечеството от могъщата Богиня на ветровете. След като го предоставила на хората, тя дала обещание, че ще им идва на помощ, когато го размахат.

Оттогава ветрилата са на огромна респект в азиатската просвета. Можете да ги видите в разнообразни размери, форми и цветове, обагрени с изящни картини или молитвени текстове.

Любопитно е, че според от размера и разцветката си ветрилата имат друго магическо влияние върху хората. Червеното ветрило да вземем за пример ще ви направи по-самоуверени и безстрашни.

Затова е желателно да го държите в чантата си, когато посещавате събития, на които се чувствате несигурни. То оказва помощ да възвърнете и пристрастеността във връзката си, по тази причина го поставяйте и в спалнята си.

Ветрилото с паунови пера е помощно средство за отбрана от неприятни очи. То пази притежателката си от отрицателна сила, като връща всичко неприятно към този, който го е изпратил.

Ако една жена мечтае скоро да се задоми и да се снабди с наследници, за задачата ще ѝ помогне ветрило, на което е изобразен змей. Този знак предвещава скорошно омъжване, дълъг и благополучен брак.

Сувенир за дома под формата на ветрило също може да отбрани жителите на дома от неприятни очи и намерения. Важно е обаче да знаете, че той не би трябвало да се слага срещи входната врата, тъй като тогава резултатът му върху фамилията би бил отрицателен.

Бижутата във тип на ветрило също са скъпо оръжие за дамите, защото ги зареждат с женственост и магнетизъм. Смята се, че оказват помощ и за по-бързото справяне с женските болести.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР