Ветеринарите трябваше да отрежат ушите и носа на котка, за

...
Ветеринарите трябваше да отрежат ушите и носа на котка, за
Коментари Харесай

Бездомна котка, която обича да се излежава на слънце, е с ампутирани уши след развитие на рак на кожата

Ветеринарите трябваше да отрежат ушите и носа на котка, с цел да я спасят, откакто тя разви рак от мързелуване на слънце.

Горката котка Жасмин има единствено осем живота, откакто бездомникът беше открит в извънредно положение да се мотае към постройка в Хидж, Дарбишър. Наречена от локалните поданици „ Снежна “, бялата котка се трансформира в локален темперамент в селото.

Но когато чиновниците в близкия автосервиз откриха, че котката явно е недохранена и й дадоха по този начин нужната храна, те забелязала, че ушите и носът й са покрити с кръв. Заведоха я при ветеринари и тестванията демонстрираха, че Жасмин има рак на носа и ушите, за който считат, че произлиза от висене на слънце. Белите котки като Жасмин са изключително уязвими към нездравословните слънчеви лъчи, споделиха ветеринарите.

Но след интервенция, при която бяха отстранени ушите на Жасмин, в този момент тя се възвръща в център за избавяне на животни в Нотингамшир. Операцията й беше общително платена от доброволци в Brinsley Animal Rescue и в този момент тя им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР