Ветеринарен лекар предупреждава собствениците на кучета какви правила за домашни

...
Ветеринарен лекар предупреждава собствениците на кучета какви правила за домашни
Коментари Харесай

Собствениците на кучета трябва да избягват грешка при сняг, която причинява „безпокойство“, предупреждава ветеринарен лекар

Ветеринарен доктор предизвестява притежателите на кучета какви правила за домашни любимци да следват и заобикалят, когато става въпрос за извеждане на кучето ви на сняг.

Разхождащите кучета ще би трябвало да се завият топло тази седмица; Метеорологичната работа издаде предизвестие за сняг в елементи от Англия и сподели на британците да чакат нови " киша и сняг ", защото температурите не престават да падат съвсем до нулата. Очакват се заледени петна и хората би трябвало да са наясно с предстоящите спирания на пътуването.

Повечето кучета са щастливи да вървят на разходка при всевъзможни метеорологични условия, само че в случай че не, пробвайте се да разберете за какво, изясни ветеринар. Някои кучета не обичат студа и може да е елементарен случай да ги облечете с палто. Някои не обичат да мокрят краката си и по тази причина ходенето по тротоар или трошляк може да е по-подходящо.

Dr. Анна Форман, вътрешен ветеринарен доктор на Everypaw Pet Insurance, издаде предизвестие против кучета, носещи обувки навън при снежни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР