Ветеранката във фолка Нелина показа зъби и нокти и защити

...
Ветеранката във фолка Нелина показа зъби и нокти и защити
Коментари Харесай

Нелина: Маги Халваджиян Е Виновен За Падението На Чалгата!

Ветеранката във фолка Нелина сподели зъби и нокти и отбрани жанра, в който се подвизава към този момент от две десетилетия.

Изпълнителката на „ Бял мерцедес “ влезе в ролята на анализаторка на настоящите музикални формати и се опита да философства по тематиката за какво в тях все по-рядко се извършват фолк части.

„ Виновни са музикалните желания на продуцентите на тези излъчвания. Както знаем, Мъгърдич Халваджиян по никакъв начин не обича нашия род, нищо че непрекъснато го бъзикат, че е направил всичките клипове на Азис и Софи Маринова първоначално. Не разбирам какво толкоз има срещу нас, като толкоз пари е изкарал от музиката ни! Рокаджии… Въпрос на образование, просвета и желания “, разпали се Нелина в изявление.

Чалгата в действителност от ден на ден отстъпва територии за сметка на настъплението на рапа. В „ Гласът на България “ и в „ Х фактор “ не звучат също ритми от лекия род. В тях първото предаване и в „ Капките “ се канят фолк фурии, единствено тъй като обезпечават рейтинг, само че рядко може да забележим да извършват парче от своя си жанр.

НЕЛИНА СИ ПОКАЗА СИНА, ВИЖТЕ КОЛКО Е ПОРАСНАЛ (СНИМКА)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР