Ветеранът в състава на Славия Дарко Тасевски е убеден, че

...
Ветеранът в състава на Славия Дарко Тасевски е убеден, че
Коментари Харесай

Дарко Тасевски: Славия няма да изпадне

Ветеранът в състава на Славия Дарко Тасевски е уверен, че белите " няма да изпаднат от елита. " Не зааслужаваме да сме на това място в долната част на таблицата. Смятам, че напълно скоро ще успеем да се изкачим нагоре ", разгласи той след равенството с Берое в Стара Загора.

" Аз се усещам все по-добре. Контузията ми беше тежка, само че направих добра подготовка. Надявам се до 2-3 мача да съм подготвен да бъда на терена 90 минути ", съобщи някогашният състезател на Левски.

" Тимът ни е формиран от млади момчета. Доста хора напуснаха, само че имам вяра, че с доста предпочитание и доста работа ще успеем да се оправим. Срещу Берое, които са доста стойностен отбор, стояхме добре, направихме контраатаки, от които създадохме положителни положения и считам, че напълно разумно стигнахме до равенството ", продължи опитният халф.

" Вярвам, че в идните мачове, които са против тимове от нашето равнище, ще вземем нужните точки, с цел да си осигурим рано спасението. Славия е добър тим и няма да изпадне. Показахме го и против ЦСКА, и против Берое ", приключи Дарко Тасевски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР