Ветеранът Томас Мюлер остава ключов играч за Байерн Мюнхен дори

...
Ветеранът Томас Мюлер остава ключов играч за Байерн Мюнхен дори
Коментари Харесай

Тухел: Томас Мюлер остава ключов играч за Байерн, макар и като резерва

Ветеранът Томас Мюлер остава основен състезател за Байерн Мюнхен даже в сегашната си роля на запаса, сподели старши треньорът на тима Томас Тухел.

33-годишният нападател прекара цялата си кариера при баварците, само че през последните седмици получава малко игрово време и влиза най-вече като запаса под управлението на Тухел, което ускори спекулациите, че може да потърси нов клуб след края на сезона.

" Томас е този, който ще реши къде да играе, тъй като Томас е Байерн Мюнхен и Байерн Мюнхен е Томас ", сподели Тухел на конференция.

" Той играе за своята 12-та купа на Германия. Това е, върху което всички сме фокусирани. Смятам всичко останало за пресилване и изместване на фокуса. Той си остава основна фигура, макар е на аварийна пейка в последно време. Оттук нататък да се приказва за завършек на кариерата е доста несвоевременно ", добави Тухел.

Мюлер е любим на публиката в Мюнхен и последният главен състезател на Байерн, минал през школата на клуба.

Байерн, който е преди всичко в Бундеслигата, с точка пред Борусия Дортмунд с три оставащи мача, приема закъсалия Шалке 04 в събота.

" Томас е съсредоточен и не желае нищо друго с изключение на да завоюва купата с нас. Готов е за на следващия ден ", сподели още Тухел.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР