Вестта за новата интимна другарка на Росен Плевнелиев идва само

...
Вестта за новата интимна другарка на Росен Плевнелиев идва само
Коментари Харесай

Надникнете Зад Дебелите Завеси На Любовното Гнезденце На Плевнелиев И Деси! Истината За Връзката Им Не Е Това, Което Очаквате, Те Са

Вестта за новата интимна приятелка на Росен Плевнелиев идва единствено месец откакто той обществено оповести края на брака си с Юлияна. Според признанието на експрезидента той и брачната половинка му са разграничени от близо година, само че предпочели да не обявяват публично края на брака си, защото сега на раздялата Плевнелиев към момента бил президент на Република България. Синоптичката Деси Банова пък напълно скоро също оповести, че се е разделила с предприемача Ивайло Граховски, с който живя на взаимни начала близо 10 години и с който има дъщеричка. Запознати с интимния живот на Росен Плевнелиев разкриват, че противоречивият политик върти незаконната си обич със синоптичката от 2015 година и че двамата са съумели дълго време да прикрият случката си.

" Плевнелиев се залюби със синоптичката малко откакто разбра за следващата невярност на жена си Юлияна, която не се свенеше обществено да му поставя рога, до момента в който той беше държавен глава. Всъщност бракът сред Росен и Юлияна беше привършен още преди той да встъпи в служба президент.

Показателно е, че жена му демонстративно отхвърли да населява държавната резиденция " Калина " и обществено се срещаше с мъже на публични места ", разясняват от обкръжението на Плевнелиев. През зимата на 2012 година Юлияна бе снимана в интимна прегръдка със съдружника си Камен Станев, с който бе полово близка дълго време. Връзката сред президентската брачна половинка и ИТ експерта продължи няколко месеца, а по-късно палавата президентша забърса различен млад мъж.

Именно систематичните изневери на Юлияна са подтикнали Росен Плевнелиев да потърси друга обич. Фатална за брака на президента се оказала нещастието от лятото на 2015 година, когато издъхна огромният му наследник Филип. " След гибелта на детето Росен и Юлияна се засипаха с обвинявания кой е отговорен да се стигне до тази обстановка и още тогава всички техни близки знаехме, че с този брак е свършено. Все отново двамата съумяха да отсрочат развода си, до момента в който изтече президентският мандат на Плевнелиев и Румен Радев застъпи на служба ", разясняват доближени до някогашния държавен глава.

Приятелки на Деси Банова от нюзрума на Нова тв пък свидетелстват, че тя е президентска държанка от есента на 2015 година около работата си като синоптик.

" Деси се срещна с Плевнелиев около конференцията на Организация на обединените нации за климатичните промени. Тогава тя направи документален филм за климатичните последици върху естественото и културното завещание на България и го показа в Париж, където бе командирована от малкия екран. Любовта сред двамата е пламнала в Париж ", настояват колежки на знойната русокоска.

През ноември 2015 година Плевнелиев бе измежду дейните участници на 21-вата Конференция на страните - членки на ООн, в битката против световното стопляне. Петдневният престой на президента обаче е белязан не толкоз от 7-минутната му тирада, колкото от началото на връзките му със синоптичката на Деси Банова. Месеци по-късно, когато към този момент е държанка на Плевнелиев, телевизионната хала ще признае пред свои приятелки, че точно там са стартирали техните връзки, които обаче били употребявани малко по-късно.

Ако се има вяра на признанията на самата Деси Банова, направени пред колежки от Нова, тя се е отдала на президента в средата на февруари 2016 година, когато и двамата били в София. " Дълго време бяхме принудени да крием връзката си поради комплицираната конюнктура - аз живеех с Ивайло, а Росен не можеше да разгласи развода си със своята брачна половинка, защото бе президент. Между нас имаше мощни усеща, които бяхме принудени да потискаме. След края на мандата му аз се разделих с мъжа си, а той със своята брачна половинка. И тогава, и в този момент осъзнаваме, че тази наша обич ще бъде призната нееднозначно от обществото. Истината е, че се обичаме и не можем един без различен ", споделя Деси.

Политикът и синоптичката към този момент живеят под един покрив, като Плевнелиев отглежда дъщеричката на Деси от връзката й с предприемача. Новата публична звездна двойка възнамерява да се обвърце публично с брак откакто завърши процедурата по развода на Плевнелиеви.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР