Веско мери сили с Орлин Горанов, силиконът със стратегия Веселин

...
Веско мери сили с Орлин Горанов, силиконът със стратегия Веселин
Коментари Харесай

Надпяване за президент

Веско мери сили с Орлин Горанов, силиконът със тактика

Веселин Маринов против Орлин Горанов. Така най-вероятно ще наподобява "надпяването " сред партийните централи около президентския избор през есента. Ексидолът на алените Веселин Маринов за втора поредна акция ще пее за ГЕРБ, разказал самият реализатор.

От щаба на болшинството още не са решили дефинитивно кои звезди ще поддържат претендентите им за кметове и президентската двойка, написа "Стандарт ". "Категорично ще имам присъединяване в предизборната акция на ГЕРБ, няколко пъти приказвах с ръководителя на щаба Цветан Цветанов по този въпрос. Самият той ми показа, че е още рано да се мисли кой ще пее на акцията на ГЕРБ и най-вероятно въпросът ще се разяснява в края на август ", съобщи Маринов.

Срещу някогашния любим на алените евентуално ще излезе друго от емблематичните лица на родната сцена - Орлин Горанов. Певецът на "Светът е за двама " беше нает от Българска социалистическа партия и за последния събор на Бузлуджа. Орлин е прелестен артист, моден мъж, за какво да не разчитаме на него и за акцията ни, умуваха от "Позитано " 20.

Червени деятели се майтапиха, че президентската институция по никакъв начин не е непозната на Горанов, откакто той се превъплъти в ролята на държавен глава на България в хитовата лента "Мисия Лондон ". От соцпартията обаче занапред ще обмислят на кои известни лица ще заложат за концертите около вота. Очаквано, алените ще разчитат за пропагандата и на своя народен представител Стефан Данаилов, който още веднъж е шлагер, откакто изигра притежателя на мол Димитър Касабов в БГ сериала "Стъклен дом ".

Президентският избор обаче сигурно ще мине без фолк реализатори. Въпреки че през 2007 година фолк дивата Ивана пя за акцията на Бойко Борисов, тази година от ГЕРБ умуват да се разграничат от лекия род.
Засега нито една партия не е декларирала присъединяване на певиците от фолки мперията "Пайнер " за пропаганда за вота, сподели инспекция на "Стандарт ". "Все още няма поръчки за участия на наши реализатори от страна на политически сили. Рано е, а и ние не сме създали още тактиката за предизборните акции ", съобщи импресариото на "Пайнер " Жени Димова.

От компанията обаче разясниха, че няма да има отстъпки при наемане на две или три певици за присъединяване в акция. В Синята коалиция към момента няма публични ангажименти. "Чакам покана ", изясни Ваня Костова, която обичайно се изявява по сините манифестации.

"Аз пея за този, за който гласоподавам. Ясно е, че няма да е за ГЕРБ, само че към момента не съм решил за кого ", отсече Васко Кръпката. Мощно рамо на кандидат-президента на РЗС ще даде Валя Балканска с нейните 100 каба гайди. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР