Веселина Томова е много известен разследващ журналист. Тя е собственик

...
Веселина Томова е много известен разследващ журналист. Тя е собственик
Коментари Харесай

Веселина Томова: Църквата ни отдавна не е лоно на Вярата, а на Лъстивостта

Веселина Томова е доста прочут проверяващ публицист. Тя е притежател и основен редактор на уеб страницата www.afera.bg.

Сульо, Пульо, атанас, без аз, по всички малките екрани, се пънат да разясняват кончината на.

Папионки, недорасли актриси, всевъзможни видове и типеси – същинско тестване за същите тия малките екрани да пълнят ефира си с де който се сетят. Кухо, тривиално говорене, пресъхнали мозъчни кафези, които не намират никакви думи, с изключение на тотална кухост, тъй като са подправени, лицемерни, с липса на каквато и да е откровеност и религия, естествено. Малоумниците не пропущат да употребяват гибелта на Неофит, с цел да жигосат съветската черква, по-умерените приказват баналности тъкмо както сходни баналности се приказват при кончината на някой партиен секретар. Изобщо – шок! И нагледна илюстрация за тотална липса на ВЯРА!

Българинът доста обича да съдебна експертиза ПРАВИ НА ВЯРВАЩ, само че в действителност е безспорен безбожник, приемащ Бог като негов дебитор.

От всичко това, което се лее по по този начин наречените малките екрани, единственото, което крещи с безспорна бляскавост е неналичието на спонтанна горест, неналичието на искреност, неналичието на дълбочина и същинско потресаващото – неналичието на вагони с прочетени книги, в това число и за Вярата. А когато не си чел, си празен и думите ти са пристискани и празни, каквато в действителност е душата ти. Последното се отнася и до купищата свещеници, които се изрекоха по „ тематиката “. Защото Църквата ни от дълго време не е лоно на Вярата, а на Лъстивостта.

Заглавието е на редактора

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР