Веселина Тодорова e кандидат за общински съветник от листата на

...
Веселина Тодорова e кандидат за общински съветник от листата на
Коментари Харесай

Младите варненци заслужават шанс за реализация тук, а не в емиграция

Веселина Тодорова e претендент за общински консултант от листата на СДС-Варна. Тя е представител на младежката организация на синята партия, която номинира 8 имена в листата. Завършила е Гимназия с преподаване на непознати езици „ Йоан Екзарх ” във Варна с френски език ”. Следва право във ВСУ „ Черноризец Храбър ”. Правоспособен правист е от началото на 2015-та година и от четири години е основен юрист в общинска компания.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
- За мен като млад дясномислещ човек, главното политическо обръщение Европейски жители с европейски приходи. Цел на дясното ръководство е развита стопанска система, икономическа независимост, независимост на самодейността, намаляване до най-малко на данъчната тежест и натиска от страна на страната посредством регулаторни и разрешителни режими. Това са изискванията за разкриване на работни места и основаване на благоприятни условия за младите, с цел да не се постанова да търсят по-добра реализация отвън България.

- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Основните цели в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили е възстановяване на стандарта на живот на варненци. Това би могло да продължи с възстановяване на икономическата среда за насърчаване на дребният и междинен бизнес, с откриването на нови работни места, които да се заемат от млади, образовани и квалифицирани фрагменти.
От особена значимост е реконструирането и благоустрояването на междублоковите пространства в целия град, както и построяването на спортни уреди, с цел да се подтикват младежите да спортуват, защото спортът е здраве.

- Какви са съответните задължения и начинания, за които упорстват варненци, хората от Вашия квартал, сътрудниците в професионалната ви сфера?
- Хората, с които аз се срещам, са най-вече млади и образовани мои връстници, които упорстват за късмет за професионална реализация тук в България, като се откриват нови работни места, и като се вършат транспарантни състезания, а не авансово решен излаз.
Моите познати виждат, че във Варна се работи по облагородяването на града ни, схващат, че то става с дейното присъединяване на съветниците от Съюз на демократичните сили. Но има още работа да се свърши, която работа, за която претендентите на Съюз на демократичните сили имат уменията, опита и потенциала да я свършат.

- В каква степен добре стикованият екип е гаранция за ефикасна работа?

- Всяко едно начинание, което човек стартира, мъчно би имало триумф, в случай че няма добра екипна работа от специалисти в дадената област. Като някогашен състезател по баскетбол, за мен постоянно е било значимо да има екипност, която е гаранцията за триумф.

- Какви са потребностите на съгражданите ви, които ще са съществени цели за вас в идния мандат?
- За мен в идният мандат цели ще бъдат преди всичко развиването и подпомагането на младежта и спорта, като се влага от бюджета на Община Варна повече средства в построяването на спортни уреди и организирането на повече юношески спортни стратегии.
На последващо място, главен приоритет за мен е професионалното развиване на младежите, които желаят това да се случи в България, с цел да не се постанова да са надалеч от околните и роднините си, търсейки реализация зад граница.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР