Веселин Плачков крие хранително разстройство, видяха зрителите на „Смени жената”.

...
Веселин Плачков крие хранително разстройство, видяха зрителите на „Смени жената”.
Коментари Харесай

Веселин Плачков с хранително разстройство

Веселин Плачков крие хранително разстройство, видяха феновете на „ Смени жената” . Дамата, която смени Мариана Попова в дома на артистичната двойка, бе изумена, че артистът нито закусва, нито обядва, нито вечеря. Дъщерята на Попова удостовери страховете й като описа, че най-известният екранен Левски си ляга гладен, когато е изтощен. Явно хранителното разстройство не е загадка и за фамилията на Плачков, тъй като камерата сподели и майка му, която живее в Плевен.



Докато тя хапваше сладко-сладко чорба и второ в ресторант в града, обичаният на Мариана Попова избра да потича в парка и едвам по-късно седна на масата. Майка му от самото начало го убеждаваше да обръща по-голямо внимание на храненето си, само че явно то е болна тематика на Плачков.

Той не искаше да приказва за неналичието на вкус изобщо и омаловажаваше казуса. На финала на предаването тематиката бе подмината и от Мариана Попова, макар че фигурираше в разпоредбите, които остави в завещание нейната заместничка в къщата и по разпоредбите на "Смени дамата " двамата трябваше да я обсъдят на висок глас.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР