Веселин Плачков и Мариана Попова посрещнаха без настроение Коледа и

...
Веселин Плачков и Мариана Попова посрещнаха без настроение Коледа и
Коментари Харесай

Мариана и Плачков в тежка депресия

Веселин Плачков и Мариана Попова посрещнаха без въодушевление Коледа и нова година. Звездното семейство не усети нищо от празниците, тъй като бе заето да обгрижва бебето си. Според осведомени неприятното въодушевление във семейството се дължало и заради обстоятелството, че артиста не е получил целия си хонорар за присъединяване му във "ВИП Брадър ". С парите театрала възнамерявал да оправи куп борчове и финансовото си състояние сега, само че поради доброволното му овакантяване на Къщата в Нови хан, се разминал с проектите си.

Припомняме, че Веско имаше изострен спор с гримьора Валентин Кулагин, който даже хвана за гушата. В следствие тримата с Божана бяха затворени в така наречен лудница на формата. Там обаче артиста не устоя и няколко часа. Така непринудено си потегли от шоуто, а съгласно договорните им връзки, това значи, че няма да получи и стотинка от уговорения авансово хонорар.

Вижте бебето на Мариана Попова и Плачков

Дъщеричката му от Мариана Попова - Екатерина се роди, до момента в който баща й участваше в последното издание на риалити шоуто ВИП Брадър.Затова дребната била идеалното опрощение, че фамилията няма да чества празника. „ Вкъщи сме си бяхме и на Рождество, и на Нова година. Сега цялото ни време е отдадено на дъщеричката ни. Случва се с Мариана да спим по два-три часа дневно поради щерката, по тази причина и нямах никакво предпочитание за празнуване”, показа при започване на 2019-а екранният Левски.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР