Версията на за скандала в УМБАЛСМ Н.И.Пирогов“ се различавала от

...
Версията на за скандала в УМБАЛСМ Н.И.Пирогов“ се различавала от
Коментари Харесай

Министър Тагарев след скандала с Емин в „Пирогов“: Версиите се различават, чакам записи от камери

Версията на за абсурда в УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “ се различавала от тази на лечебното заведение, разяснява военният министър Тодор Тагарев във връзка случилото се със съветника му. Той щял да вземе решение какво да направи до края на седмицата, откакто гледа записите от видеокамерите.

Медицинска сестра, работеща в болничното заведение, популяризира обява във Фейсбук , в която написа, че Емин се е държал надменно и е упорствал дете от Шокова зала да бъде изведено, с цел да бъде вкарано неговото . Тя твърдеше, че е отправил закани и употребявал името на министъра на опазването на здравето.

Същевременно министърът на защитата е изпратил писмо до този на опазването на здравето. В него упорства да стане ясно кой е решил информацията да бъде оповестена във Фейсбук страницата на лечебното заведение, както и кои са админите на страницата .

„ Не съм осведомен с техните устройства, само че аз се обърнах като към сътрудник с молба да бъде направена инспекция и да изясним обстоятелствата. Очаквам да видя запис. Разбрах, че доста хора са гледали към този момент запис, аз не съм “ , съобщи той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР