Версията на Владимир Путин и подчинените му служби, че Украйна

...
Версията на Владимир Путин и подчинените му служби, че Украйна
Коментари Харесай

Версията на Владимир Путин за клането в Крокус сити хол все повече се пропуква

Версията на Владимир Путин и подчинените му служби, че Украйна стои зад клането в „ Крокус сити хол “, се пропуква с всяка минала минута.

Bloomberg оповестява, че даже най-близките хора на Путин от обкръжението му не имат вяра, че Киев има нещо общо с офанзивата. Вчере пък беларуският президент Александър Лукашенко съобщи, че терористите са се пробвали след офанзивата да избягат в Беларус. А това оборва лъжите на Кремъл, че атентаторите са тръгнали към Украйна, тъй като са си сътрудничили с украинските служби и им е било дадено влизане в страната.

NEXTA оповестява, че сътрудници на ФСБ са били в огромната концертна зала на „ Крокус сити хол “ сега на офанзивата. Изданието, употребявайки отворени източници, разпознава сътрудниците на съветските секрети служби. Те са облечени с идентични облекла, държат се необичайно, и в един миг затварят вратите на залата: нещо, което води до доста по-голям брой жертви.

В същото време досега Русия не е предоставила нито едно доказателство, че украинските служби по някакъв метод може да са свързани с атентата. Странно беше и мълчанието на съветския президент Владимир Путин, който близо 20 часа след атентата не излезе с рационално изказване във връзка на касапницата в " Крокус сити хол ", тъй като явно е нямал такова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР