Вероятно всяка Edna от нас се е опитвала да се

...
Вероятно всяка Edna от нас се е опитвала да се
Коментари Харесай

Мисията възможна: Отърви се от несъвършенствата по кожата

Вероятно всяка Edna от нас се е опитвала да се оправи с несъвършенствата по кожата си, изграждайки рутина за грижа за кожата или просто посредством опити (невинаги успешни) да скрие казуса, употребявайки декор дьо загар. Други се надяват нещата да се подобрят, в случай че трансформират диетата си или пък, че може би с времето ще се оправи от единствено себе си. Но оказва помощ ли някоя от тези тактики?

 iStock/Getty Images

Съществуват доста аргументи за появяването на пъпки и не всеки път това е методът на живот. Много постоянно е просто генетичното влечение на кожата. Въпреки това с вярната грижа можем доколкото е допустимо да предотвратим следствията.

Грижата за кожата на лицето е в действителност значима част от ежедневния обред за хубост и здраве. В края на краищата, лицето ни е първото нещо, което се вижда от другите и се трансформира в някакъв тип визитна картичка.



Един от главните правила в грижата за кожата на лицето е ежедневното разчистване. То оказва помощ за унищожаване на непотребния себум, останки от грим и други замърсявания, които могат да запушат порите и да доведат до поява на обриви и пъпки. След разчистване, кожата на лицето би трябвало да бъде хидратирана, с цел да резервира своята разтегливост и сбитост. Друга значима стъпка в грижата за кожата е слънцезащитата. Освен това не забравяйте да ексфолирате лицето си.

 iStock/Getty Images

Липсата на постоянна и вярна грижа за кожата може да докара до неприятното ѝ положение и развиването на разнообразни възпалителни процеси. Повишените равнища на стрес и непрекъснатата отмалялост оказват отрицателно въздействие върху положението на кожата на лицето, причинявайки зачервяване, сухота и други проблеми.

За да се грижите вярно за кожата на лицето си, би трябвало да имате поради нейния вид. В взаимозависимост от него е добре да изберете подобаващи артикули за разчистване, тонизиране, навлажняване и поддържане.

Ние няма да ви оставим сами в търсенето на най-подходящите артикули за потребностите на вашата кожа, а ще ви дадем препоръки, с които евентуално ще видите резултатите за негативно време.

е обогатен с хиалуронова киселина. Формулата му е създадена със специфична композиция серамиди и глина, които работят дружно за разчистване на кожата. Глината е известна със своите абсорбиращи свойства, които оказват помощ да се извлекат непотребните мазнини и замърсявания от порите, като резултатът е по-чиста и свежа кожа.

 Garnier

Комбинацията от ниацинамид, AHA и BHA в дава мощно деяние против несъвършенствата на кожата. Ниацинамидът е прочут със способността си да контролира производството на себум, като по този метод понижава появяването на пъпки. AHA и BHA пък оказват помощ за отстраняването на мъртвите кафези, стимулирайки клетъчното обновяване. Това единствено по себе си води до по-гладка и свежа кожа.

 Garnier

е особено основан, с цел да управлява непотребното омазняване на кожата и да я хидратира. Ниацинамидът, AHA и BHA почистват и изглаждат кожата, като в същото време понижават видимостта на порите и несъвършенствата. 8-часовият надзор на себума обезпечава дългогодишен матиращ резултат, като кремът оставя кожата чиста и свежа през целия ден.

 Garnier

В допълнение към матиращите свойства, SPF 50+ предлага висока отбрана против UV лъчите с помощта на SPF 50+. Формулата е обогатена с дейни съставки, които оказват помощ за понижаване на появяването на пъпки, белези и разширени пори. Леката текстура на флуида се всмуква бързо от кожата, без да оставя лоен филм, като я оставя свежа и предпазена през целия ден.

 Garnier

Освен самостоятелните артикули, които споменахме нагоре, предлага сложно решение за грижа за кожата против несъвършенствата. За повече информация по отношение на цялостната гама от артикули, в това число гела, серума, крема и флуида, посетете тяхната страница.

 iStock/Getty Images

Постоянството и построяването на вярна рутина за грижа за кожа с несъвършенства е идеалният метод да я върнете в верния път. С верните съставки и целеви артикули за грижа можете да помогнете за положителния тип на кожата си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР