Вероятно си мислите, че след като секс лентата на Ким

Вероятно си мислите, че след като секс лентата на Ким ...

Рей Джей издаде секс тайните на Ким.


Вероятно си мислите, че след като секс лентата на Ким Кардашян видя бял свят, тайните на риалити звездата в леглото са разкрити. Не, наскоро бившият ѝ Рей Джей издаде странностите на г-жа Уест под завивките.

„С Ким си правихме секс маратони по около 12 часа. Но тя не обичаше да се поти и спираше, каквото и да правим, за да си оправи грима“, разкри пред The Sun рапърът, който излизаше с брюнетката в периода 2005–2007. Рей Джей разкри, че тя държала много на правилното осветление в спалнята и извън нея.

„Тя обичаше да изглежда перфектно по време на секс – правилното осветление, да бъде в настроение. Беше дива, имаше цял червен сандък, брандиран с Louis Vuitton със секс играчки“, добави певецът.Ким е голям фен на дизайнерския бранд и дори е ползвала логото му, за да брандира кофите за боклук пред дома си. Освен навика да си оправя грима по време на секс, Кардашян имала и други изисквания – пица, шампанско Cristal за 300 долара, което да е изстудено до конкретна температура.Рей Джей обясни, че за 12-часовите парти сесии Ким пазарувала като обезумяла, включително скъпи прашки. Само долното ѝ бельо струвало около 100 000 долара.

Певецът в момента е женен за стриптийзьорката Принцес Лов, от която има момиченце. Той стана известен покрай излизането на секс лентата му с Кардашян.

Източник: tialoto.bg