Вероятно си мислите, че няма нищо по-естествено от това всеки

...
Вероятно си мислите, че няма нищо по-естествено от това всеки
Коментари Харесай

Изгониха 10-годишен певец от улицата. Защото е лесно

Вероятно си мислите, че няма нищо по-естествено от това всеки от нас свободно да се показва посредством гения си, изключително в случай че той в действителност е налице? Да свириш на някакъв инструмент, да пееш, танцуваш или просто да рецитираш стихове. Когато обаче това се случва на улицата, е невероятно да съществува без регулация, молби, разрешителни, забрани, ограничавания... Даже когато става дума за дете на 10 години.

За подобен случай описа жена в обществената мрежа, която дефинира ставащото в Стара Загора за " липса на човещина ". Ето нейния роман:

" Здравейте, старозагорци. На посетители съм за малко в града ви и доста ми харесва. На пръв взор спокоен град с учтиви хора, напряко съм очарована. Но за жалост и тук станах очевидец на неналичието на човещина. Днес в центъра на града ви имаше едно дете на към 10 години, което пееше ужасно! Събра много хора около себе си със страхотният си гений. Но за жалост ваш общинар (възпълен и неприветлив като основния воин от " Фермата на животните " ) по сигнал на някой нечовек го прекъсна (точно на песента " Черната овца " на Ахат)?! Сигурна съм, че във вашия град има по-големи проблеми от надарено момченце, пеещо в центъра на града ви. Не допускайте липса на човещина. "

Постът на Екатерина провокира доста мнения измежду старозагорци, общото в които не е отричането на разпоредбите въобще, а въпросът: Това ли е най-належащият проблем в града, с който би трябвало да се занимават общинарите - да изгониш 10-годишно пеещо дете от улицата?

" Момчето е доста надарено и заслужава да бъде забелязано и чуто, в друга посока би трябвало да се насочат общинарите, градът е станал доста замърсен, да извърнат внимание да почистят мръсотията! ", поучава един.

" Общината има много по-наложащи проблеми, по този начин е! Но щом е почнала от някъде, било то и с пеещи деца, които на никой не пречат (напротив ), има късмет да се погрижи и за мръсотията, светофарите, тротоарите, дърветата, паметниците и така нататък Защото в случай че почне и спре единствено с пеещите деца, ще е в действителност тъжно... ", обобщава различен.

" Така е, хората с гений не се предизвикват по никакъв метод, все едно са просяци! ", гневи се трети.

" Културата и образованието, както и гениите НЕ са на респект в страната ни! ", уверен е четвърти.

Разбира се, че би трябвало да има регулация на уличните осъществявания. Така е по целия свят. Но когато това се случва на фона на големия брой проблеми на уличната среда в един град, оставени на самотек, дейностите на пазителите на реда са освен смехотворни, само че и будещи отвращение измежду хората. Защото е доста елементарно да се отървеш от 10-годишно дете, вместо от преливащите кофи с отпадъци, мръсотията по неравните тротоари, уличните кучета, компрометираните дървета и така нататък, и т.н.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР