Вероятно Русия е изчерпала запасите си от ирански безпилотни самолети

...
Вероятно Русия е изчерпала запасите си от ирански безпилотни самолети
Коментари Харесай

Лондон: Русия е изчерпала запасите си от ирански дронове

Вероятно Русия е изчерпала запасите си от ирански безпилотни самолети камикадзе.

В ежедневната си сводка за войната Министерството на защитата на Англия обръща внимание на информацията, че от към 15 февруари не е имало известия за потребление на дронове камикадзе в Украйна.

Преди това украинските въоръжени сили оповестиха за свалянето на минимум до началото на февруари 2023 година Още десетки бяха унищожени през първите няколко дни на годината.

" Въпреки че тези оръжия не се показват добре при унищожаването на цели, Русия евентуално ги преглежда като потребна стръв, която отклонява вниманието и хаби ресурсите на украинската противовъздушна защита от по-ефективните съветски крилати ракети ", отбелязва английското разузнаване.

Неизползването на дронове евентуално демонстрира, че Русия е изчерпала наличните си ресурси, само че това значи, че евентуално .
 Шпигел: Русия се договаря с Китай за доставка на дронове камикадзе
Шпигел: Русия се договаря с Китай за доставка на дронове камикадзе

Американски медии също разясняват сходни информации

Преди седмица английското военно разузнаване съобщи, че, евентуално са съветски и съставляват най-вероятно нова тактичност на съветската войска с изключение на за получаване на информация за украинските системи за противовъздушна защита, а и за " принуждаване на украинците да изразходват скъпи ресурси от ракети земя-въздух и други муниции ".  

На 15 февруари украинските въоръжени сили оповестиха, че са забелязали, в небето над столицата Киев, и че са свалили най-малко шест от тях. Няколко дни по-рано, на 12 февруари, сходен балон е бил видян и над източната част на Днепропетровска област.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР