Вероятно познавате такива хора, които винаги отлагат нещо. С дни,

Вероятно познавате такива хора, които винаги отлагат нещо. С дни, ...

Зодиите, които оставят всичко за последния момент.

Вероятно познавате такива хора, които винаги отлагат нещо. С дни, седмици, месеци... Вижте кои са тези представители от зодиака, които най-често остават днешната работа за утре.

Водолей

Представителите на зодия Водолей обикновено отлагат нещата във времето, защото не са уверени в себе си и имат много съмнения и колебания. Те изпитват голям страх от провал. Това е причината и да правят нещата толкова бавно. А рискът е нещо, което не е в стилa им. Повярвайте!

Телец

Телците определено не си дават зор. В случаите, когато работят групово, те не искат да вършат цялата работа сами. Могат да се справят с всичко, но на етапи. Отлагат и това е присъщо за тях. Не ги притискайте, защото това ще ги демотивира и ще свършат работата си в пъти по-бавно.

Везни

Те са прецизни и затова обичат да работят бавно. Няма да се съобразят с друг, за да влязат в срок. Везните са тези, които предпочитат да диктуват правилата и не са способни да бързат да свършат нещо. За сметка на това изпипват детайлите, макар и бавно или с дни закъснение.

Дева

Може би не е изненада за никого, но представителите от зодия Дева са абсолютни перфекционисти. Те се вглеждат в детайлите и затова действат бавно. Искат нещата да се получат по най-добрия начин. Склонни са да премислят и планират, а за това определено им е необходимо повече време. Макар и късно, но всичко, което правят - го вършат добре.

Стрелец

Стрелците са лежерни и не си дават много зор. Склонни са към мързел и за тях важи с пълна сила "Да оставим днешната работа за утре". Загубват представа за времето и се отдават на забавления и почивка. Работата може и да почака! /woman.bg

Източник: dnesplus.bg