Вероятно няма човек по света, който да не познава неподражаемите

...
Вероятно няма човек по света, който да не познава неподражаемите
Коментари Харесай

Важните уроци за живота, на които ни учат неповторимите Том и Джери

Вероятно няма човек по света, който да не познава неподражаемите Том и Джери. Всички ние, нашите родители, баби и дядовци, както и нашите деца са се забавлявали и не престават да се забавляват с приключенията на симпатичните котка и мишка. Може да продължите всекидневно да изживявате страстите на двамата пакостници в .

Хитовата анимация обаче носи освен заразително положително въодушевление, само че и учи дребни и огромни на някои извънредно значими уроци.
Упоритост
Без значение какъв брой трудности се появяват по пътя им, Том и Джери в никакъв случай не одобряват провалянето. Те пробват още веднъж и още веднъж, без значение от това какъв брой пъти се провалят. Неразделната двойка е образец за неизменност.
Креативност
Всеки път, когато някой от триковете им не сполучи, героите незабавно пробват идващ. Те демонстрират забележителна креативност в методите, по които се опълчват на съперниците си. Винаги са подготвени на новаторски дейности.

Усмивката
На лицата на Том и Джери постоянно греят големи усмивки. По някакъв собствен си метод те се забавляват по пътя към реализиране на задачите си. И припомнят какъв брой значимо е да се усмихваш на живота и да бъдеш благополучен.
Важно е отношението
Джери е дребна мишка, само че се изправя против огромния котарак Том с просветеност и увереност. Том пък знае, че не би трябвало да подценява съперника си, тъй като той е брилянтен.
Екипна работа
Въпреки безкрайните си кавги и гонитби, когато се постанова, Том и Джери се съюзяват, с цел да се оправят с ежедневните проблеми. Когато домът им е заплашен, те стопират преследването между тях и поставят завършек на заплахата.
Да знаеш границите на опциите си
Том е наясно, че Джери е страховит конкурент в играта, само че пък знае, че не е в негов интерес да се изправя против по-силния физически противник - кучето.
Ако първичната тактика не проработи, пробвайте друга
Провалът не е толкоз неприятно нещо, в случай че умеете да се учите от грешките си и да не ги повтаряте. Въпреки че не постоянно реализира задачата си, Том умее да трансформира тактиката си, учи и пробва нови неща с вярата, че идващият път ще успее. Така симпатичният котарак ни напомня, че животът е един дълъг образователен развой.
Да ценим дребните неща
Когато се научим да ценим дребните неща в живота, разбираме, че светът е доста по-голям, в сравнение с си го представяме и че не ние сме неговия център. Това осъзнаване ни прави по-щастливи, тъй като започваме да се любуваме и на дребните неща.
Приятелството е най-хубавият подарък
Том и Джери се радват на неповторима другарска връзка. Въпреки че се карат и нервират, всеки от тях добавя живота на другия. Джери не може да оцелее без Том и противоположното. Изводът е, че е хубаво да имаш до себе си създание, което цени и се радва на твоята поддръжка и компания.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР