Вероятните похитители на съпругата на един от най-богатите бизнесмени в

...
Вероятните похитители на съпругата на един от най-богатите бизнесмени в
Коментари Харесай

Похитителите с послание към семейството на отвлечената съпруга на норвежки бизнесмен

Вероятните похитители на брачната половинка на един от най-богатите предприемачи в Норвегия изпрати обръщение на фамилията й за пръв път, откакто тя изчезна през октомври. Това съобщи през днешния ден юристът на фамилията, представен от ДПА.
 
Пред кореспонденти юристът Свайн Холден сподели, че " на 16 януари фамилията получило обръщение от хората, твърдящи, че държат Ане-Елизабет Хаген ".

 
На 31 октомври предходната година 68-годишната Ане-Елизабет Хаген била отвлечена от вкъщи си в Льоренскуг, окръг Акерсхус (недалеч от Осло).
 
Полицията оповести изгубването на дамата едвам на 9 януари. То било държано в загадка, тъй като в дома на семейство Хаген била оставена записка със опасност.
 
" Приемаме като положителен факт това, че те реализират контакт, одобряваме това за знак, че Ане-Елизабет е още жива, само че би трябвало да сме сигурни, че е жива, преди да сме в положение да предприемем по-нататъшни стъпки ", сподели Холден.-->
 
Ontvoerders Noorse vrouw (68) leggen contact met haar familie.

De familie van een Noorse vrouw die eind oktober is ontvoerd, heeft bericht gekregen van de mogelijke ontvoerders. Daarin zeggen ze de 68-jarige Anne-Elisabeth Falkevik Hagen in hun ma...
— NL Nieuws (@NieuwsNu123)
 Адвокатът добави, че фамилията желае да влезе в контакт с изпращача на посланието посредством " по-добри " канали за връзка, тъй като неназованата цифрова платформа, посредством която било изпратено посланието, предложила единствено лимитирани благоприятни условия за това.
 
Холден отхвърли да разяснява наличието на посланието, както и какъв език е бил употребен в него.
 
Том Хаген е вложител с бизнес ползи в производството на електрическа сила и недвижимите парцели. Според норвежкия финансов уебсайт " Капитал " положението му се прави оценка на 1,7 милиарда норвежки крони (200 милиона долара).
 
Familien til den antatt bortførte Anne-Elisabeth Hagen har mottatt et budskap fra dem hevder å holde henne fanget.
— Bergens Tidende (@btno)
Полицията удостовери, че има отправено искане за откуп и заплащането му в криптовалута, което прави мъчно да се проследят парите.
 
Водолази от избавителните служби в Осло не престават да претърсват за вероятни улики езерото Лангванет, на брега на което е ситуиран домът на семейство Хаген.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР