Веригата за търговия с бързооборотни стоки Т МАРКЕТ пусна първите

...
Веригата за търговия с бързооборотни стоки Т МАРКЕТ пусна първите
Коментари Харесай

Търговска верига у нас пусна каси на самообслужване

Веригата за търговия с бързооборотни артикули Т МАРКЕТ пусна първите каси на самообслужване в собствен магазин. Те се намират в обекта на компанията в ж.к. " Мусагеница " в София.

Засега те са общо четири, като клиентите могат сами да маркират стоките, както и да претеглят плодове, зеленчуци и други насипни артикули. Плащанията ще стават, както в брой, по този начин и с банкова карта.

" Освен това клиентите имат опция и да върнат артикул, ако размислят ", изясняват от веригата.

" А с цел да бъде работата с касите на самообслужване оптимално лесна, от компанията са подготвили видеа, които демонстрират на мониторите пред клиента образно всяка команда, която следва да бъде изпълнена ", допълват от компанията.

" В последните две години методът, по който клиентите пазарят, се трансформира. Затова и ние интензивно се стараем да работим и в посока възстановяване на потребителско прекарване. Проектът за каси на самообслужване е единствено един от образците за това ", разяснява изпълнителният шеф на " Максима България " Едвинас Волкас.

" За никого не е загадка, че в пикови часове на касите в супермаркетите се струпват повече хора. За да усъвършенстваме времето, в което клиентите се постанова да чакат, с цел да платят своите артикули, взехме решение да инсталираме каси на самообслужване ", изяснява той.

Веригата Т МАРКЕТ е ръководена от литовската MAXIMA GRUPE, която развива активност на пазарите в Балтийските страни, в България и в Полша. У нас тя има наличие от 2003 година.

Магазините на компанията на българския пазар са 72, като тя има обекти в 36 града. Служителите в България са повече от 1500.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР