Веригата за бързо хранене McDonald’s повдигна обвинение с иск за

...
Веригата за бързо хранене McDonald’s повдигна обвинение с иск за
Коментари Харесай

McDonald’s съди бивш шеф заради връзки със служителки

Веригата за бързо хранене McDonald’s повдигна обвиняване с иск за 40 млн. $ против уволнения основен изпълнителен шеф Стивън Ийстърбрук поради секрети връзки със служителки, съобщи CNN.

Вътрешно следствие на компанията е открило, че някогашният началник неколкократно е имал интимни взаимоотношения със свои подчинени и е заличавал доказателства, в това число записи, с цел да прикрие държанието си.

„ Разследването удостовери, че хипотетичната връзка е съществувала и разкри, че е имало и нефизически взаимоотношения по взаимно единодушие, в това число текстови и видео диалози “, се показва в документите. От тях излиза наяве още, че Ийстърбрук е показал тази връзка за „ единствената от интимно естество “, както и че в никакъв случай не е имал такава с някой, който е работил за него. Така е подвел и проверяващите.

В неизвестен сигнал, подаден през юли обаче, се показва, че той е имал полов контакт с подчинена, до момента в който е бил основен изпълнителен шеф, което възобнови инспекцията против него. Така се стигна до разкритието, че някогашният началник е имал взаимоотношения с общо три дами преди изгонването си.

Ийстърбрук ръководеше McDonald’s от 2015 година, преди да бъде заместен от Крис Кемпчински поради абсурда от ноември 2019-а.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР