Веригата за бързо хранене KFC позволи на клиентите си в

...
Веригата за бързо хранене KFC позволи на клиентите си в
Коментари Харесай

Веригата за бързо хранене KFC пусна меню в биткойн

Веригата за бързо хранене KFC разреши на клиентите си в Канада да заплащат с биткойн за стеснен интервал от време, стига да поръчат от новата крипто-тематична кофа.

Bitcoin Bucket, която включва 10 крилца, пържени картофи, сос и други коства 20 канадски $. Това е еквивалентно на към 0.001167 бшиткойна.

Промоцията е била пусната на уеб страницата на веригата и се е изчерпала за 1 час. Освен, че е футуристичен метод на заплащане, популяризирането на кофата изглеждаше като рекламен трик на марката.

Експерти считат, че закупуването на Bitcoin Bucket ще се трансформира в постоянно събитие, което Канадската организация за приходите чака от своите жители да наблюдават.

Това също оказва помощ на KFC Канада да организира лично изследване на пазара - с цел да види по какъв начин хората реагират на този съответен метод на заплащане. Определено наподобява, че от ден на ден компании ще се причислят към групата компании, които ще одобряват криптовалути в бъдеще.

Въпреки това, поради покачването на виртуалните валути, е по-добре да не ги харчите за закупуване на пържено пиле, тъй като нямате визия по кое време тези криптовалути могат да стигнат стойност в милиони долари.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР