Веригата магазини за търговия на дребно в Централна и Източна

...
Веригата магазини за търговия на дребно в Централна и Източна
Коментари Харесай

Веригата Pepco навлиза в България и отваря 60 магазина до 2021-а

Веригата магазини за търговия на дребно в Централна и Източна Европа PEPCO ще отвори първите си магазини на българския пазар при започване на идната година и възнамерява да има 60 обекта у нас до края на 2021 година. Това излиза наяве от публично известие на компанията.

Лидерът в продажбите на дрехи и домашни използва на ниски цени възнамерява първите магазини да стартират работа през март 2019 година като в идващите шест месеца ще отворят порти общо 11 такива. Те ще бъдат позиционирани основно в градове с население над 10 хиляди души.

Наемането на личен състав за тях ще стартира през ноември, а до 2021 година от PEPCO желаят да тях да работят над 500 чиновници.

" Радваме се, че ускоряваме наличието си на Балканите. Клиентите ни в България ще могат да посещават нашите магазини и то освен в огромните градове като София, Пловдив, Бургас и Стара Загора, и да се възползват от предложенията ни ", показва оперативният шеф за Централна и Източна Европа Марчин Станко.

" Българският пазар има огромен капацитет и съм безусловно уверен, че комерсиалната идея на PEPCO ще откри своето място тук. Навлизането ни на пазара ще разреши на клиентите да избират от необятен подбор артикули на доста ниски цени според нашата формула " повече за по-малко ", споделя от своя страна оперативният управител за България Драгия Драгиев.

" В момента компанията работи в посока съдействие със притежатели на търговски обекти за дълготрайно наемане на търговски площи с размер към 500 кв. м. ", допълват от компанията.

Към момента веригата разполага с повече от 1500 търговски обекта в 10 страни от района, в това число в Полша, Словакия, Словения, Румъния, Унгария и Чехия. За нея работят над 14 000 души.

Магазините PEPCO оферират детски, мъжки и дамски дрехи, долни дрехи, аксесоари, играчки, украса за дома, домакински текстил и други. Около 60% от асортимента на PEPCO са дрехи (включително обувки и бельо), а 40% са артикули за бита. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР