Веригата дава шанс на потребителите да спечелят разнообразие от любими

...
Веригата дава шанс на потребителите да спечелят разнообразие от любими
Коментари Харесай

BILLA стартира атрактивна онлайн игра с над 76 000 награди

Веригата дава късмет на потребителите да завоюват многообразие от обичани артикули и ваучери за извършване на покупки
Празниците не престават за клиентите на BILLA, която на 13 януари започва атрактивна онлайн игра. В продължение на 5 седмици, до 17 февруари 2022 година, комерсиалната верига дава късмет на потребителите да завоюват над 76 000 специфични награди. Те включват 16 000 ваучера за извършване на покупки на стойност 5, 10 или 30 лева, над 60 000 безвъзмездни продукта от богатия подбор в магазините, а един от всички участници за целия интервал ще завоюва огромната премия – ваучер за извършване на покупки от BILLA на стойност 1 000 лева

Участието в играта „ Завърти и завоюва “ не е обвързано с покупка. Потребителите имат опция да се включат от своето мобилно устройство и да завоюват премия на момента, която да получат от най-удобния за тях магазин на BILLA. Участието в интензивността е допустимо един път на ден, а всичко, което е небходимо да създадат потребителите, е да достъпят страницата и да следват указаните стъпки. Притежателите на BILLA Card получават спомагателното преимущество да опитат шанса си 2 пъти дневно, след въвеждане на баркода на персоналната им карта за преданост – физическа или цифрова.

„ В BILLA България постоянно подхождаме с грижа към потребностите на своите клиенти, само че и с готовност да създадем извършването на покупки освен това от работен развой. Ето за какво играта „ Завърти и завоюва “ има за цел да задържи позитивното въодушевление от празниците за по-дълго време, да насърчи ентусиазма на клиентите, да ги срещне с разнообразните артикули, които всекидневно предлагаме в комерсиалните си обекти и най-много да ги зарадва прелестно “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Повече информация за Общите условия на играта и опцията за продобиване на премия ще откриете на особено основаната уеб страница, част от акцията:.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР