Венцислава Тафкова определено не е сред миските, които правят всичко

...
Венцислава Тафкова определено не е сред миските, които правят всичко
Коментари Харесай

Фенове заплашиха Мис България 2020: "Да не те видим и теб в някой клип в интернет"

Венцислава Тафкова несъмнено не е измежду миските, които вършат всичко непременно. Девойката не обича да споделя доста неща за персоналния си живо, а когато показа фотоси от красиво място, на което сигурно не е сама, в никакъв случай даже не загатва за приятната си компания. 

Виж още: След обрата в предаването: Алекс Гърдева укори Блага за държанието ѝ

В момента Мис България 2020 няма човек до себе си – това удостовери самата тя в стори в персоналния си профил в Instagram. Венцислава разреши на почитателите да ѝ задават въпроси, само че някои от тях не бяха доста доброжелателни, а по-скоро злобни. 

Виж още: Първи секс, гаджета и още: Фики и Емрах с нечувани самопризнания за живота

Един от почитателите непосредствено я атакува със секс оферти и закани: „ Не бъди толкоз сигурна, да не те забележим и теб в някой клип из нета “.  Венцислава очевидно е сигурна, че на никое място не се въртят нейни клипчета, тъй като отговори много несъмнено, че няма да има триумф с търсенето.

Виж още: Дениз Хайрула е гневна: Плеймейтката атакува Виктор Стоянов

Друг любопитен факт, който показа, е това, че хубостта ѝ се дължи на нейните съветски и украински корени – прабаба ѝ е от съветски дворянски под Булавицки, а прародител ѝ е от украински жанр Савенко.

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР