Венцислав Ангелов, известен с прякор си Чикагото, бе предаден на

...
Венцислав Ангелов, известен с прякор си Чикагото, бе предаден на
Коментари Харесай

Германия ни предаде Венцислав Ангелов - Чикагото

Венцислав Ангелов, прочут с прякор си Чикагото, бе предаден на българските управляващи от немските им сътрудници. 49-годишният мъж бе разгласен за интернационално търсене на 1 февруари 2016 година с Европейска заповед за арест, издадена от Окръжна прокуратура – Русе. На него му е наложена присъда от 3 години и 6 месеца отнемане от независимост за противозаконен трафик на опиати.

Ангелов беше арестуван на 29 март в Лимещайн, Германия. Той бе предаден от немските на българските управляващи на Летище София.



Венцислав Ангелов е упрекнат и приет за отговорен за присъединяване в подготвяне на интернационален канал за наркотрафик от Перу до Испания. Ангелов е бил 11 месеца в ареста по време на следствието, което се забавило поради молбите за правна помощ от няколко страни, след което съдът го е пуснал против по-лека мярка за неотклонение, а краят на делото го заварил на независимост и по този начин и не влезнал в пандиза.

В края на януари той употребява ефира на "Нова телевизия ", с цел да изиска от българските управляващи да изискат екстрадицията му от Испания. Той разясни, че от две години е във Валенсия, деен е във "Фейсбук ", даже е направил новинарски уебсайт, само че никой не го е търсил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР