Венци Димитров – един от най-уравновесените играчи във Фермата“, крие

...
Венци Димитров – един от най-уравновесените играчи във Фермата“, крие
Коментари Харесай

Ето я младата любовница на Венци от „Фермата“

Венци Димитров – един от най-уравновесените играчи във „ Фермата “, крие тежко минало, за което не обича да приказва, и което всякога го докарва до сълзи. Една от аргументите за неговата горест е последната му любовна връзка с момиче на годините на щерка му.

„ Голямата ми болежка са двете дами в живота ми – някогашната ми брачна половинка и… оная пръдла “, изплака тъгата си пред Веселка във „ Фермата “ Венци. На територията на Стопанството той в никакъв случай не е назовавал името на някогашната си държанка, станала причина през днешния ден с щерка си да не си приказват. Наследничката му не можела да одобри, че родителят й има връзка с момиче на нейната възраст.

„ Галерия “ разполага със фотография на дамата, разрушила сърцето на Венци.  24-годишната госпожица е в действителност красива и нищо чудно, че охранителят още ближе рани по нея. Докато били дружно, 47-годишният Венци се чувствал като на 20 – млад, витален, мечтан мъж. „ Днес се усещам като на 200 години “, с горест призна фермерът, който след края на шоуто възнамерява да емигрира.

Според осведомени повода Венци да се раздели с младата си държанка бил различен мъж. „ Слагаше му рога в продължение на няколко месеца. Всичките му другари се опитваха да му отворят очите, само че той не искаше да повярва. Мислеше, че му завиждат. Е, най-после разбра по сложния метод “, описват негови близки. Изневярата на красивата му другарка безусловно го унищожила. Записал се за „ Фермата “ с вярата да не помни, само че не се получило.

Както „ Галерия “ писа, Венци още тъгува и по някогашната си брачна половинка, която дефинира като извънредно красива жена. „ Хорска завист ни раздели. Завидяха ни, тъй като бяхме млади и щастливи, с пари, коли, апартаменти… “, клати глава някогашният охранител.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР