Вентилаторите играят важна роля в нашето ежедневие, особено през лятото

...
Вентилаторите играят важна роля в нашето ежедневие, особено през лятото
Коментари Харесай

Midea Bladeless – интелигентен вентилатор за комфорт и чист въздух

Вентилаторите играят значима роля в нашето всекидневие, изключително през лятото или в затворени пространства със слаба циркулация на въздуха. Те освен ни обезпечават прелестно разхлаждащо чувство, а и усъвършенстват качеството на въздуха, който дишаме. А с навлизането на Internet of Things на всички места към нас, те поумняват още повече, което основава нови благоприятни условия и преимущества от тяхното потребление.

Едно от най-новите умни оферти на пазара е вентилаторът Midea Bladeless, който се отличава с редица смарт функционалности, както и с извънредно тиха работа на всички налични скорости. Официален дистрибутор на марката Midea в България е . В редакцията получихме една численост от модела и в идващите редове ще опишем в детайли неговите благоприятни условия.
-->
Дизайн

Midea Bladeless се откроява с грациозен и съвременен (почти космически) дизайн, който го прави съвършено допълнение към всеки интериор. Благодарение на стилния си външен тип, този вентилатор и пречиствател на въздуха се трансформира в приятна и практична добавка към всяко помещение, създавайки уютна и съвременна конюнктура в него.

Звук

Както към този момент споменахме, звукът е на практика неосезаем за първите пет скорости, което го прави подобаващ за прилагане в огромни стаи и офиси. Независимо дали го използваме вкъщи, на работното място или навън обаче, този вентилатор основава комфорт и удобна среда за отмора и работа.

Насочване на въздушния поток

Вентилаторът Midea Bladeless разполага с осцилираща функционалност, която разрешава настройването на персонализиран въздушен поток съгласно желанията на притежателя си. Според съответните си потребности потребителите могат  да изберат сред статична устременост на въздуха или да настроят въртене на 30 или 60 градуса.

Функция за завъртане

Вентилаторът Midea Bladeless разполага със специфична функционалност за завъртане на 60 градуса, която му придава огромна еластичност при насочването на въздушния поток. Това значи, че устройството може да се настрои да духа от една страна на друга в обсег от 60 градуса, като по този начин се обезпечава отмерено разнасяне на свежия въздух в пространството.

Качество на въздуха

Чрез плазмената си йонна технология вентилаторът на Midea усъвършенства качеството на въздуха в стаята. В допълнение той употребява HEPA филтри, които пречистват атмосферата от нездравословни частици и алергени.

Скорости

Разглежданият вентилатор разполага с 10 разнообразни скорости, които разрешават огромна еластичност при ръководството на въздушния поток в помещението. Както успяхме да се уверим сами, неговата непрекъсната и тиха работа го прави съвършен избор за всевъзможни обстановки, в които са нужни тишина и комфорт.

Елиминиране на алергени и бактерии

Вентилаторът Midea Bladeless има йонизатор с плазмена технология, който има способността да отстрани алергени и бактерии, осигурявайки по-чист въздух.

Когато вентилаторът работи в йонен режим, плазменият йонизатор генерира негативно заредени йони, които притеглят и обезвреждат нездравословни субстанции като алергени, бактерии и други замърсители във въздуха. Този развой на йонизация има позитивен резултат върху качеството на въздуха.

Управление

Устройството се ръководи извънредно елементарно както чрез особено дистанционно управление, по този начин и посредством мобилното приложение MSmartHome. То може да бъде свалено изцяло гратис от магазините за приложения App Store и Гугъл Store.

Таймер

Вентилаторът Midea Bladeless разполага със специфична функционалност – 12-часов таймер, която предлага улеснение и успеваемост при потреблението му, изключително по време на горещите летни дни.

Функцията разрешава да се зададе интервал, през който устройството да работи, преди автоматизирано да се изключи. Тя е доста потребна, когато желаеме да запазим стаята хладна по време на сън или когато напущаме дома и не желаеме да оставяме вентилатора да работи непрестанно.

В умозаключение

на нашите проби можем да потвърдим, че вентилаторът Midea Bladeless е един неповторим и новаторски артикул за възстановяване на климата в дома или офиса. Той освен обезпечава прелестно чувство от студенина и прохлада, почиства въздуха, а също и предлага тиха работа, гарантирайки комфорт и успокоение.

Както успяхме да се уверим сами, със своето 60-градусово завъртане и вградения йонизатор, устройството дава персонализирани въздушни потоци и оказва помощ за елиминирането на алергени и бактерии, осигурявайки по-чист въздух. Допълнително, вграденият му 12-часов таймер обезпечава улеснение и успеваемост при ръководството на вентилатора.

Умният вентилатор може да бъде закупен от .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР