Венецуелският министър на туризма и външната търговия Али Падрон заяви

...
Венецуелският министър на туризма и външната търговия Али Падрон заяви
Коментари Харесай

Венецуела ще остане затворена за международен туризъм

Венецуелският министър на туризма и външната търговия Али Падрон съобщи в телевизионно изявление, че при сегашните условия отварянето на границите на страната за задгранични туристи към момента не е допустимо.

„ Стремим се да рестартираме туристическия бранш, само че това би трябвало да става последователно и в сходство с ограниченията за сигурност. Засегавътрешният туризъм стартира развой на последователно обновяване “, добави Али Падрон.

Той акцентира, че управляващите би трябвало да „ разработят нов тип туризъм “, който да обезкуражава „ огромните тълпи в хотелските центрове “ и вместо това разпространява „ природата, селския туризъм и откритите пространства “.

Изявлението на министъра беше направено на фона на вести за откриването на търговски полети с Русия. Информацията е оповестена на 23 ноември от Националния институт за гражданска авиация (INAC) на Венецуела, само че съветското държавно управление към момента не я е удостоверила.

Венецуела е привлекателна за туристите с отмора на остров Маргарита, екскурзии до националния парк Canaima, където се намира най-високият водопад Angel в света и др.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР