Венета Райкова никога не споменава, че има брат. Който е

...
Венета Райкова никога не споменава, че има брат. Който е
Коментари Харесай

Ядрена Бомба От Сега! Лъсна Най-Голямата Тайна На Венета Райкова, Дръжте Се! Цял Живот Го Е Криела, Водещата Има

Венета Райкова в никакъв случай не загатва, че има брат. Който е по-малък от нея с шест години. Тя станала кака на момчето, родено от майка й. Баща му бил пастрок на водещата.

Синът на мама Цанка и вторият й брачен партньор се споделя Стоян и се занимава с футбол като експерт. Днес Венета е горда с братчето си и доста го хвали. Но не постоянно е било по този начин.

Райкова и Стоян се сближили едвам когато скандалната дама била построила сериозна кариера в малкия екран. Преди да напусне фамилното гнездо тя въобще не общувала с него. Не се разбирала с пастрока си, който се мъчел да я назидава и възпитава като същинска щерка. А тя била доста своенравна и не търпяла проповеди от родителското тяло.



Именно поради това Венета се изнесла от вкъщи си още преди да е приключила междинното учебно заведение. След като амбициозната дама постигнала задачите си потърсила родственика си. А когато и на него му се родил наследник напълно се сближили и не пропущали мотив да си вървят на посетители, предават от retro.bg.

Въпреки, че стоплила връзките си с брат си Райкова в никакъв случай не приказва намерено за майка си и татко си. Преди доста години тя показа, че родителят й я зарязал още като кърмаче и хукнал след друга жена. Тя се зарекла в никакъв случай да не се интересува от него, жив ли е, здрав ли е.

Дори когато бил в болница тя не отишла да го види. За което цяло Попово говорело. Райкова считала дори на погребението му да не отиде защото възрастният човек й бил пратил писмо, че срамела обществено.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР