Венета Райкова е известна с това, че е от жените,

...
Венета Райкова е известна с това, че е от жените,
Коментари Харесай

Венета Райкова с признание: "И аз съм жена, която се отдаде на удоволствията"

Венета Райкова е известна с това, че е от дамите, които обичат да свършват всичко в период, само че от време на време нещата се трансформират, тъй като в живота не всичко може да бъде планувано съвършено. В последна сметка сме хора, а не роботи, въпреки Венета Райкова да е потвърден експерт в годините. 

Известно е, че Венета е един от най-успешните български създатели. Нейните книги се продават като топъл самун, а правилните ѝ читатели са в боязън, с цел да прочетат идната, която би трябвало да бъде номер 9. Блондинката обаче призна напълно скоро, че излизането на романа ще се забави известно време.

Виж още:

" Защото ме питат, да отговоря - разказ 9 беше плануван да излезе на 8 март, само че не излезе, тъй като цяла зима не писах, а си поживях идеално. Един път и аз да си разреша да не спазя периодите! И аз съм човек, и жена, която се отдаде на удоволствията, сори ", показа по-рано Райкова, чийто девети разказ е много мощно предстоящ от читателите ѝ.

Ние сме сигурни, че чакането ще си коства, а книгата ще се трансформира в следващ бестселър. Култовата водеща показа също, че на този стадий още не знае по кое време ще се върне на екран, къде и с какво предаване, само че има вяра, че Господ си знае работата и всичко ще се случи тогава, когато би трябвало.

Иначе напълно скоро Венета показа на story в Instagram по какъв начин се грижи за себе си и сина си Патрик. Тя е заложила на разнообразни добавки и витамини, които да ги пазят от подлия вирус. Пробиотици и пребиотици, които са доста нужни в днешно време и спомагат да имаме по-хубаво тяло, само че и кожа - те са част от нещата, които Райкова приема, с цел да бъде здрава и да има мощна имунна система.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/veneta_raikova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР