Венера е планета на любовта и щастието и нейното влияние

...
Венера е планета на любовта и щастието и нейното влияние
Коментари Харесай

Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!

Венера е планета на любовта и щастието и нейното въздействие поражда постоянно непредвидени обстановки, над които хората нямат власт. Краят на ретроградната фаза на Венера дава обещание приятни промени и то най-много петима късметлии от зодиака.

Най-важното събитие през юни ще бъде обръщането на придвижването на Венера: на 25-и юни планетата ще се върне в непосредствено придвижване. Това значи, че всички сфери на живота, които са алегорично свързани с Венера, ще бъдат в стадий на проверка, в положение на неустойчивост и смяна.

Психологически хората ще получат късмет да се освободят от потока отрицателни въздействия и настройки, които ръководят ориста им и да схванат какво тъкмо има най-голямо значение за тях в живота. Можем да кажем, че Венера ще даде опция за схващане на това, което е в периферията на съзнанието ни и вследствие на това хората ще придобият нов взор върху към този момент познатите неща.

Венера ще бъде доста благосклонна и в любовта в идния интервал. А още по-голям шанс в любовен проект ще донесе на 5 зодии. Вижте кои са те и какво може да чакат:
Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта! 5 фотоси  Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!  Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!  Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!  Край на ретроградната Венера: ето кои 5 зодии ще са щастливи в любовта!
Още:
Под знака на Рака: какво да чака всяка зодия до 22 юли Най-важното предписание за всеки знак от зодиака Кои са най-красивите, най-незабравимите и най-силните зодии?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР