Венелин Петков се отдаде на летни забавления в съседна Гърция.

...
Венелин Петков се отдаде на летни забавления в съседна Гърция.
Коментари Харесай

Венелин Петков се пази с каска от Маданска

Венелин Петков се отдаде на летни занимания в прилежаща Гърция. Бившият началник на Би Ти Ви кара сърф в южната ни съседка, видя Lupa.bg. Той нахлузи каска, с цел да се пази от травми, а почитателите му се пошегуваха, че с нея се брани от нападките на някогашната си Николета Маданска, която преди дни чукна 39 години.

Известната журналистка и тв водеща сподели, че се е забавлявала с двамата си сина в градината. Там и тримата театралничат по бански в надуваем басейн.

„ Слънце. Вода. Най-любимите момчета на света. Happy 39 to me! “, написа Маданска към фрагмента, на който се усмихва необятно.

Николета носи цялостен червен бански, до момента в който нейните деца са със специфични бански и шапки, покриващи ги съвсем напълно, с цел да не изгорят от жаркото слънце. Много от почитателите на тв водещата я поздравиха за рождения ден, пожелавайки й да бъде все по този начин усмихната и щастлива.



Маданска и Венелин се разделиха поради тежкия му темперамент и това, че въобще не оказва помощ и не поема грижите в развъждането на децата. Николета си потегли от къщата на някогашния ефирен началник в Бистрица, с двамата си сина. Тя живее в дома на родителите си в близкото до столицата село Лозен.

Николета и Венелин нямат формален брак, само че се съдят поради родителските права над децата си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР