Велосипедите набират популярност в днешните задръстени градски райони, но прекомерната

...
Велосипедите набират популярност в днешните задръстени градски райони, но прекомерната
Коментари Харесай

Джаджа, предпазваща колоездача от дъжд и студ

Велосипедите набират известност в днешните задръстени градски региони, само че несъразмерната неприкритост и неустановеност на колоездача от въздействието на студените ветрове и дъждове пречи на необятното разпространяване на този тип превоз, изключително през есенно-зимния интервал. RainRider отчасти взема решение казуса с една забавна отбрана на велосипедистите от атмосферните въздействия, предлагайки плътно и на ниска цена покритие, наречено Softtop, което защищава както притежателя на велосипеда, по този начин и самия велосипед.

Softtop е направен от транспарантна полиестерна материя, закрепена към сгъваема рамка от алуминий, която е прикрепена към предната част на двуколесното транспортно средство. Така притежателят е изцяло предпазен от настъпващия поток леден въздух, директни и странични потоци от дъжд, пръски от насрещни транспортни средства.

Височината на джаджата в разгънато положение е 2,15 метра, а оптималната ширина в региона на кормилото на велосипеда е 60-65 см. В горната и долната част широчината е 40 см, а общото тегло е не надвишава 1,5 кг. При паркиране мекият покрив (водоотблъскващ) може да се сгъне по избран метод и да защищити седалката, кормилото и електрониката (ако има такава) на велосипеда.

Вентилационни отвори предотвратяват замъгляването на транспарантната повърхнина по време на придвижване. Процесът на разгръщане на Softtop, който е прикован към рамката с адаптера Klickfix, лишава към 30 секунди. Разглобената дждаджа пък може елементарно да се скрие в специфичния пакет, включен в комплекта Softtop. Цената на необикновена отбрана за колоездачи е към 153 $. Вижте повече.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР