Велопоход в памет на всички велосипедисти, станали жертва на катастрофа,

...
Велопоход в памет на всички велосипедисти, станали жертва на катастрофа,
Коментари Харесай

След смъртта на колоездача край Стадион Локомотив - Поход за живот

Велопоход в памет на всички велосипедисти, станали жертва на злополука, и изгубили живота си на пътя ще се организира довечера от 18 часа от Министерския съвет към министерство на вътрешните работи. Повод за шествието  " Поход на живота " е следващият случай на умрял колоездач.
Продължава издирването на водача, който блъсна велосипедист и избяга в София. Инцидентът стана предишния понеделник на столичния бул. " Рожен " наоколо до стадион " Локомотив " и приключи с съдбовен край за колоездача.
Там няма камери и колата не може да бъде открита. Близките на починалия не престават да търсят информация и очевидци на случилото се.
" Апелираме към хората, които в понеделник са били към 08:20 до стадион Локомотив, кръстовището на бул. Рожен да дадата информация и да опишат какво са видели. Да се свържат със Столична дирекция на вътрешните работи или телефон 112, тяхната анонимност е обезпечена ", прикани Станимир Мезарджиев, непосредствен на фамилията.
Случилото се породи мощна социална реакция и предизвика мирния митинг на велоорганизации, който още веднъж приканват за по-голяма зоркост на пътя и промени в законодателството, които да защитят живота на колоездачите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР