Велоклуб Илчов баир“ в Шумен организира за 12-ти път състезание

...
Велоклуб Илчов баир“ в Шумен организира за 12-ти път състезание
Коментари Харесай

Състезание за колоездене, бягане и дуатлон е организирано за поредна година на Шуменското плато

Велоклуб „ Илчов хълм “ в Шумен провежда за 12-ти път съревнование по колоездене в дисциплината XCM (Крос кънтри маратон) и за пети - по тичане и дуатлон, оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците.

Състезанието, за което не престават да се одобряват поръчки, ще се състои на 25 юни, със старт-финална точка - алеята зад монумент " Създатели на българската страна " на Шуменското плато. За него присъединяване към този момент са удостоверили състезатели от Украйна и Испания. Организаторите чакат и тази година в града да дойдат за конкуренцията към 200 български колоездачи, бегачи и дуатлонци.

Дистанциите, на които уредниците провокират състезателите, са 48 и 27 километра колоездене, или тичане, както и 13 километра тичане. Избралите да се състезават в дуатлона ще би трябвало да ръководят велосипед 48 км., след което да бягат още 13 км. Трасетата се простират по всички скатове на Шуменското плато и минават по някои от неговите забележителности, означават от локалния велоклуб.

Оттам допълват, че възрастовите групи в спортните дисциплини са за деца до 14 година, за юноши и девойки 15-17 година, за мъже и дами от 18 до 39 и над 40 година От тази година, с изключение на призьорите, медали ще получат и всички, които сполучливо завършат своите дисциплини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР