Велислава от Игри на волята се радва на хармонично и

...
Велислава от Игри на волята се радва на хармонично и
Коментари Харесай

Уютен и модерен дом: Велислава от "Игри на волята" показа лукс и умения

Велислава от " Игри на волята " се радва на хармонично и огромно семейство, за което обожава да се грижи. Брюнетката показа също, че има и прелестна кухня, в която подготвя вкусна храна.

Виж още: С пръстче в устата: Анджелина Атанасова се натиска с гаджето в колата 

Риалити звездата показа кадър от кухнята си, която наподобява доста уютна, само че в това време е и съвременна. Оказва се, че Вели е супер кулинар и обожава да готви. Само за един ден е съумяла да подготви следните ястия: Салата, крем чорба от тиква, телиатели със сметана и 4 типа сирена, брускети с билки, пилешко филе с картофи за децата, калмари пипалаи торта от тиква.

Виж още: Тотален поврат: Тита се събра още веднъж с Недко? 

" Менюто е много богато, тъй като за мен всеки би трябвало да има избор съгласно желанията си! ", написа към поста си Веселина, чиято усмивка подсказва, че е удовлетворена от свършената домакинска работа. На всичкото от горната страна съумява да подготви всичко това, само че и да не излиза от рамките на фамилния бюджет. Ето на това му се споделя мултифункционална жена. 

Хем е секси, хем е занимателна, гледа си фамилията, има си специалност и е спортна натура. Браво на такива мацки, които се оправят с всичко.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР