Велислава Кръсева официално обяви в своя Facebook профил, че от

...
Велислава Кръсева официално обяви в своя Facebook профил, че от
Коментари Харесай

Велислава Кръстева напуска Народния театър

Велислава Кръсева публично разгласи в своя Фейсбук профил, че от 1 март към този момент не е част от екипа на Народен спектакъл " Иван Вазов " и по този начин удостовери информациите от последните дни, написа.

Бившата ПР-ка на Движение за права и свободи разгласи новината с откъс от Еклесиаст, давайки независимост на интерпретациите по тематиката. Ето какво написа Кръстева: " От 1 март не съм част от екипа на НТ " Иван Вазов ". За мен беше чест. Има време за всяко нещо и несъмнено време за всяко желание под небето: време за раждане и време за умиране; време за втълпяване и време за премахване на насаденото; 

време за ликвидиране и време за изцеляване; време за срутване и време за градене; време за плачене и време за смеене; време за жалеене и време за танцуване; време за мятане на камъни и време за събиране на камъни; време за прегръщане и време за възпиране от прегръщане; време за търсене и време за изгубване; време за бранене и време за изхвърляне; време за късане и време за шиене; 

време за мълчане и време за говорене; време за обичане и време за мразене; време за война и време за мир. Еклесиаст 3:1-8 VBG " Велислава Кръстева бе в същината на абсурда в Народния спектакъл, който стартира, когато режисьорът Александър Морфов изрази крайното си противоречие с наличието ѝ в ръководството на най-големия спектакъл в страната. В края на предходната година и при започване на тази Морфов надраска вратата на офиса на Кръстева с надписи " Изчезвай " и " Офис на Движение за права и свободи ". 

Последваха вербални престрелки сред шефа на театъра Васил Василев и предходния министър на културата Велислав Минеков. Напрежението в театъра се повиши още повече след напускането на знакови имена от екипа. От друга страна артисти от трупата пуснаха подписка в поддръжка на шефа.

След като стана ясно, че в новото служебно държавно управление на Румен Радев единственият заменен министър ще бъде точно този на културата, се появиха индикации, че абсурдът в Народния спектакъл най-сетне ще откри своето достоверно решение. Преди дни излезе информация, че в новата управническа конструкция на театъра, показана от шефа, не са посочени позициите на Велислава Кръстева и Александър Морфов, което породи спекулации, че двамата напущат. Днес пък един от най-верните на Морфов артисти - Валери Йорданов, съобщи, че в случай че Морфов бъде махнат, ще напусне и той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР