Великолепен съвместен концерт сътвориха децата от Арт Войс Център“, съставът

...
Великолепен съвместен концерт сътвориха децата от Арт Войс Център“, съставът
Коментари Харесай

Великолепен детски концерт в парк Рибница

Великолепен взаимен концерт сътвориха децата от „ Арт Войс Център “, съставът на „ Биг Бенд Пловдив “ и децата от Музикална школа   „ Карловойс “ – гр. Карлово на сцената на парк „ Рибница “ в регион „ Северен “.

„ Пловдив СтоЛица на песента “ е фестивал от Културния календар, финансиран от Община Пловдив към този момент за четвърта година по Компонент 1 – „ Фестивали и значими събития “.

Инициатор и хазаин на фестивала е Сдружение „ Арт Войс Център “ – Вокална школа от гр. Пловдив с началник Румяна Иванова и педагози: Ева Палакова, Гергана Филева, Алис Толева, Анастасия Баткова, Пола Кутманова, Кристина Жечкова, с поддръжката на „ Биг Бенд Пловдив “ с диригент Николай Гешев.Идеята на събитието е да гостуват едни от най-успешните вокални школи от България, като им бъде предоставена професионална сцена.В предходните три издания Пловдив в действителност се превръщаше в Столица на детската ария и другарство, което е и основната цел на плана.

„ Щастлив съм, че в парк „ Рибница “ се събраха толкоз доста млади гении, които ще имат опцията да се изявят на огромната сцена.Пожелавам на всички артисти нови триумфи, приятни срещи с техни връстници и завоюване на влиятелни награди от музикални фестивали у нас и в чужбина “, сподели на старта на мероприятието кметът на регион „ Северен “ Стоян Алексиев.

Вокална група „ Карловойс “ показа едни от най-популярните и обичани български песни- „ Детство мое “, „ Една българска роза “, „ Моя страна, моя България “, „ Дано, нека “, „ Далечна ария “ и „ Междучасие “.А солисти от Mузикална школа „ Карловойс “ към Военен клуб-Карлово с началник Анита Илиева зарадваха публиката с чудесни осъществявания на международни шлагери.

Децата от „ Карловойс ” са носители на голям брой награди от национални и интернационалните състезания.Преди броени дни групата завоюва най-голямата награда-Купата на Кмета на Община Димитровград за най-ярко показване на състезанието „ Златен извор “. „ Карловойс ” се отличава и с новите си авторски песни и клипове към тях, както и с песни, влезнали в учебниците по музика.

В края на събитието към гостите от Карлово се причислиха и децата от „ Арт Войс Център “, с цел да слагат един превъзходен край на концерта.Всички осъществявания бяха под блестящия музикален акомпанимент на „ Биг Бенд Пловдив “.

Изтеглена бе и лотария с награди за децата от публиката.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР