Великобритания трябваше да е една от първите страни в Европа

...
Великобритания трябваше да е една от първите страни в Европа
Коментари Харесай

Защо Великобритания забавя 5G мрежата си с две години

Великобритания трябваше да е една от първите страни в Европа с функционираща и огромна 5G мрежа, само че проектите за стартирането на ултра-бързия интернет може би ще се забавят с най-малко 2 години, съобщи The Guardian.

Преди време бе прокаран закон на острова, който сякаш целеше да направи инсталирането на новото съоръжение оптимално бързо, само че в този момент наподобява, че точно той е в основата на забавянето.

Причината за това е, че законът не планува по какъв начин и при какви условия доставчиците на телекомуникационни услуги ще получат достъп до нужната за инсталацията на 5G антени инфраструктура.
 Тръмп желае цялостен надзор над 5G мрежата в Съединени американски щати
Тръмп желае цялостен надзор над 5G мрежата в Съединени американски щати

Какво се крие зад тази му концепция

Според изложената от английския всекидневник информация, доста от локалните общини и притежатели на земи отхвърлят да дадат достъп до стълбовете за улично осветяване, върху които би трябвало да се инсталират въпросните антени.

Не е ясно тъкмо какви са аргументите за пререканията сред фирмите и районните институции, само че от Лондон оповестяват, че съдилищата са залети от каузи по въпроса, които най-вероятно ще забавят стартирането на 5G мрежата с към 2 години.

Това не е в прорез с желанията на държавното управление на острова, което дава обещание, че Англия ще има функционираща 5G мрежа преди 2033 година
 5G технологията и заплахите за здравето ни
5G технологията и заплахите за здравето ни

Има прекомерно малко проучвания за резултатите на 5G
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР